Мис Силикон се разкрачи в еротично ле*бо шоу

Деси лезбо сценаСкандалната моделка Деси Младенова шашна публиката, като разголи здрави силиконови  форми по време на обявен за еротичен спектакъл в столичен клуб.

Заедно със своята партньорка, тя  трябвало да симулира  горещ се*с на сцената и да покаже еднополовата любов и правата на жените да я управжяват. Двете обаче били обхванати от такова творческо вдъхновение, че играта им станала твърде гореща, и заприличала на истинска.

Младенова излязла на сцената,  в полупрозрачна поличка  от органза, чиято цел била уж да прикрие от любопитните погледи  на зрителите катеричката  на моделката. Поличката обаче неволно или нарочно се запретнала опасно нагоре, а пред разгорещените гости лъснали стегнатите добре епилирани  бедра на силиконката и части от „най-милото й“.

В шоуто са взели участие и други моделки, облечени  като секси моряци за допълнителна интрига и градус на настроението.Те също хвърляли огнени погледи към полуголата красавица.

Деси Младенова с гордост твърди, че се изявява само като танцьорка в еротични спектакли със сюжет и художествено внушение.  И че това, което прави на сцената, е  истинско изкуство и няма нищо общо с чекненето на кол.

Кой знае защо обаче, след като видяха снимките, потребителите нарекоха съответното изкуство чисто креватно и казаха, че същата гледка може да се види и на промоция от „актриси“ по всички магистрали на страната.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SKILQOM4NIc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *