Изгониха позорно Денди от Виенския бал

Денди финалСветският хроникьор Любомир Милчев-Денди бе изхвърлен с любезна настойчивост и безкомпромисност от „Шератон“, след  опита му да влезе на провеждащия се там Виенския бал.

В началото  51-годишният писател поискал акредитация и се представил като репортер на сутрешния блок на Нова телевизия, какъвто наистина е. Акредитацията му била отказана категорично, след което той превел по банков път 150 лв. и си купил най-евтиния куверт.

Денди гордо  заявил  на охраната, че си е платил билета,  но веднага след това бил извикан извикан  от представител на организаторите. Той му върнал сумата кеш и му обяснил, че присъствието му там не е  желанно по никакъв начин и му посочил вратата.

Светският лъв бил дълбоко обиден от това отношение спрямо персоната му. Той цял ден се старал върху костюма, прическата и аксесоарите си и се изконтил повече от дамите за бала, но старанията му не били оценени и към него се отнесли като към улично куче, оплаква се той с дълбока мъка в сърцето.

Организаторите пък имали причини да поискат да се отърват от него. Те твърдят, че в предишните години Денди бродел от маса на маса, сядал на чужди столове и си хапвал  от чиниите и пил от чашите на гостите, докато те  през това време танцували  на дансинга. Явно поведението му е погнусило някоя голяма клечка и тя е наредила той да не бъде допускан.

Хора, които познават Милчев твърдят, че е много възможно да е ходил от маса на маса да завързва познанства, но не вярват да е бъркал по чиниите, тъй като все пак има възпитание и маниери. Пък и защо да пие от чужди чаши, когято питиета там се леели на корем.

Тази годшина, обаче на бала имало министри, депутати, милионери и дипломати с половинките си и всички се страхували да не попаднат в клюкарските рубрики, а Денди пък да осмее по телевизията облеклото им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *