Извънредно! Министър Ангелкова с призив към ЕС – Туристите: НОСЕТЕ СИ ПРЕЗЕРВАТИВИ! Вижте Защо:

Лятото още не е започнало, но родната туристическа клоака, наречена Слънчев бряг, вече ври и кипи от млади и стари мераклии да дойдат у нас и  да си отдъхнат на воля.

И наистина намериха всички обещани атракции – много пиене, много жени и много боксови круши сред местните аборигени.

За нула време любителите на активната почивка успяха да изпратят в болницата част от и без това малкото персонал по морето.

Пиян и дрогиран швед изрита камериерка в главата, а сега твърди, че мислел, че отвлекли брат му, а най-накрая, че нищо не мислел и не знаел какво станало.

Вчера развеселени 20-годишни поляци, изкарали доста напоителна седмица в курорта, ступаха служител на бензиностанция в Цар Калоян. Веселяците се запасили с евтина българска „огнена вода“ за дългия път с автобус обратно до Полша. След като бусът спрял да зареди в Калоян, те слезли на бензиностанцията и започнали да се забавляват. С индиански викове се опитали да карат детско колело около колонките, а когато момче от персонала им направило забележка да спрат, защото е опасно, двамата показали среден пръст на младежа, захилили се нагло, след което се хвърлили върху него и започнали да го млатят. Нанесени са му множество удари по тялото и лицето, носът му е счупен и потърпевшият е приет в болница, целия окървавен. 20-годишните поляци пък били „приети“ в ареста за 72 часа.

Междувременно снощи 26 годишен пиян германец, който все още „отдъхвал“ в Слънчев бряг, съборил на земята непознато момиче, цапардосал бармана, управителя и даже охранителя на заведението и ги прострял, а накрая ступал и няколко полицая, които дошли да го арестуват.

Това е равносметката само за седмица и само за случаите, които не можеха да се скрият от службите ни, тъй като станаха пред очите на десетки свидетели.

Рекламата, че Слънчев бряг е най-евтиното място в ЕС, където можеш да се напиеш до самозабрава и да правиш каквото си поискаш, се оказа вярна!

Можеш да се наливаш евтино, докато изпаднеш в делир, можеш да риташ камериерки и да събаряш момичета на земята, можеш да ползваш шутовете си върху всеки, който не ти хареса, да му разбиеш лицето, да го окървавиш целия и да го пратиш в болницата, а може да се направиш на Рамбо и да проснеш на земята персонала на цял бар, барабар с ченгетата, които са дошли притеснено и с необходимото уважение да те арестуват.

Дотук се проявиха швед, поляци и германец, а англичани се биха помежду си. Все хора, носители на горди евроценности и съвестни граждани на голямото европейско семейство!

По ирония на съдбата и в събота и в неделя смелата ни и евроориентирана министърка на туризма беше в Слънчев бряг, откри сезона, направи проверки и го обяви за най-добрия и най-изрядния курорт във всяко отношение. И сме готови да приемем 6,5 милиона туристи!

Даже сме осигурили персонал!

Персонал, или боксови круши, госпожо Ангелкова?

Защото както е тръгнало, до края на сезона здрав човек няма да остане!

Туристите пият и бият! Здраво! Тази година явно всички боклуци, пардон всички добре възпитани алкохолици и побойници, са си запазили места в хотелите и ще вилнеят в кръчмите.

Засега само ни бият, но кой знае при тези разраснали се гей паради и анти гей паради, дали няма да започнат и да ни таковат…Не за друго, а като демонстрация на се*суалните си права.

Ние от Skandalno.net вече ви призовахме да затворите клоаката Слънчев бряг, докато не я превърнете в нормален и уважаван курорт. И понеже не го сторихте, то поне излезте с призив, скъпите и милите туристи да си носят презервативи! От уважение към местното население!

Защото, че ще пият, е ясно, че ще ни бият, е ясно, въпрос на време е да започнат и друго да ни правят. А с презерватив ще е по-безопасно!

Нали, госпожо Ангелкова?

Направете го в името на аборигените, наречени за благозвучие българи и горди европейци!

/Последното е в големи  кавички!/

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. prorochestvo balgarskia orban koito ste spasi naroda i rodinata i ste vaskrastne ikonomicheski e aleksandar simov kato premier ste raboti v sinhron s general radev za blagoto na naroda i balgaria

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *