Иво Христов: Борисов осъществи Тих Преврат след евроизборите!

„След едроизборите Борисов осъществи тих преврат: отмени машинното гласуване, остави партиите без държавна субсидия, като така ги хвърли в ръцете на олигарсите, които пък до един са зависими от властта на ГЕРБ. И на трето място- превзе и малкото останали независими медии. По тези три причини, всички следващи избори в България ще са един порочен фарс. Предстои ни една дълга поредица от бляскави „победи“ на ГЕРБ“. Това заяви днес бившият съветник на президента Румен Радев и настоящ евродепутат Иво Христов.

България е само формален член на ЕС докато реално страната ни се отдалечава от Европа с всеки изминал ден. Задължително е да се замислим защо европейските институции неспирно сипят срещу Полша и Унгария обвинения в неспазване на законите и свободите на гражданите… А в същото време се правят, че не забелязват безобразията и безнаказаността в България. Истината е, че Полша и Унгария се борят за националния си суверенитет и държат да провеждат своите национални политики и това бърка в здравето на глобалистката ЕК. А България, въпреки че е най-бедна, най-безчестна към гражданите си и най-незаконна…  въпреки това, тя е послушна, васална и стриктно прилага всяка спусната й от ЕС абсурдна глобалистка директива.. Борисов буквално козирува на шефовете си от Брюксел.

Докато не постигнем върховенство на закона и не се преборим за истинска демокрация, ние, българите никога няма да догоним Европа. Нито икономически, нито социално. За установяването на тези фундаментарни ценности политиците не могат да ни помогнат. Те се налагат с решаващата роля на народа. Вместо да се спасяват поединично, българите трябва да дадат общ отпор на безобразията на властта.

На последните евроизбори българите решиха, че не им е важно да гласуват. И така за пореден път подариха победата на ГЕРБ. А Борисов реши, че народа му е простил за АпартаментГейт. Премиерът спечели на косъм и буквално в последната права. Затова след победата побърза да нанесе тежък удар по опозицията от БСП, както и по всички бъдещи опозиционни партии, като намали държавната субсидия на 1 лев. Така, останали без финансиране, партиите падат в ръцете на олигархията. А олигархията пък е зависима от управляващата ГЕРБ… и кръгът се затваря.

И трите национални телевизии вече са в ръцете на Борисов, така че не може да се разчита на тях да отразяват обективно предстоящите избори. Същото важи и за вестниците, които вече на 98 % са собственост на Пеевски (разбирай- на Борисов) Управляващите побързаха да отменят и машинното гласуване, след като години наред протакаха включването му в изборния процес.

На местните избори след месец се задава тежка битка – битка за България. Няма какво да се лъжем – ГЕРБ ще използват всички средства, за да спечелят. Борисов вече стартира кампанията си- отсега се опитва да си осигури служебна победа. Дано този път българите излязат да гласуват. Асо ли не – и този път съдбата им ще се реши от феодалната държавна администрация на ГЕРБ, както се случи на последните евроизбори, коментира в заключение Иво Христов. Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. СЪБУДИ СЕ РАЯ ОПРОСТАЧЕНА ДОСТОЙНСТВО НЯМАШ ЛИ ЧЕ ПОЗВОЛЯВАШ ЕДИН ПРОСТАК И МАФИОТ БЪЛГАРОУБИЕЦ ДА ТЕ УПРАВЛЯВА ЗАСПАЛИ ДА ПУКНЕТЕ ДАНО АКО НЕ СЕ СЪБУДИТЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА И МАФИОТСКАТА МУ ХУНТА ГЕРБ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *