Иво Христов: БОРИСОВ НИКОГА НЯМА ДА ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ Ако не Сменим Конституцията! Системата ни е Отровена от Колониализъм!

„За Брюксел статуквото в България се олицетворява от една фигура – Бойко Борисов. А у нас силният фактор – икономическия и политико-олигархичен елит, продължава да си иска по- авторитарно управление, парламентарната демокрация не му допада. А народът никой не го пита какво иска, изборите се фалшифицират под благосклонния поглед на Вашингтон и Брюксел. И именно това е причината ГЕРБ вече 11 години да е на власт“. Това заяви евродепутатът Иво Христов в свое тв. интервю.

Без промяна в Конституцията, ГЕРБ няма как да паднат от власт. Борисов до такава степен вече се е сраснал със сега действащата система (подчинил е цялата държавна администрация, бизнеса, специалните служби, прокуратурата, а ЦРУ го крепи), че на практика българския народ не разполага с инструмент да го свали от власт. Изборите, които се провеждат през последните 10 години, са напълно манипулирани и по никакъв начин не отразяват реалните обществени нагласи. Измамите се случват дори пред камерите на телевизиите, но от това никога не следва нищо. Просто системата вече е отровно корумпирана.

За глобалистки Брюксел обаче това няма никакво значение. За тях властта в България се олицетворява от Борисов. Нещо повече – въпреки безогледните кражби и вилнеещата корупция, дело на неговата власт, чиновниците в Брюксел го припознават като легитимен, защото Той безропотно им служи. ЕС няма да помогне да се случи промяната в България, трябва да се оправяме сами, категоричен е Иво Христов.

Най- голямата грижа на ЕС е как да принуди страната ни да узакони Истанбулската конвенция, за да може НПО- тата на Сорос да получат държавно финансиране за сметка на България, а не да тежат на европейските фондове. Брюксел не се занимава с проблеми като корупцията, свободата на словото и независимото правораздаване. Българският премиер им дава и изпълнява всичко, което поискат от страната ни, затова и те продължават да го крепят.

За жизненоважната кардинална промяна на системата ни не можем да се надяваме на помощ отвън, категоричен е Иво Христов. Което значи, че ще трябва да променим сега действащата Конституция. На такава промяна обаче политиците ни няма да се съгласят доброволно, защото тя ще смени и сега действащата система. Повечето бг. политици обаче са натрупали своите власт и богатство именно в рамките на тази система, в такава среда с такива правила – бих ги нарекъл колониални. И те няма да се откажат доброволно и лесно от привилегиите си. Положителното в случая е, че сред народа вече набъбва, назрява очакването за промяна на сега съществуващата система. Но са необходими и конкретни действия – не е достатъчно само да се чака някой да направи нещо.

Президентът Румен Радев се явява проводник за бъдеща смяна на системата. Но то трябва да мине задължително през промени в основния закон на държавата – Конституцията, категоричен е Иво Христов, който е бивш началник на кабинета на президента Радив и настоящ евродепутат. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА СЛЕД КАТО НЯМА ДА ПАДНЕ ТРЯБВА ДА ГО ЗАСТРЕЛЯМЕ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГА ИЯ И НАРОДА

    • И гангстерите не са вечни. Жалко наистина, че отявлени главорези поеха кормилото на държавата. Задачата ба Радевски е в ясна посока- възстановяване на демокрацията и свободата.

  2. Защо. Умниците. и. експертите. не. поведат. народа. аочакват. някой. да. им. плати. за. усилието. а. народа. да. свърши. работата. за. своя. сметка

  3. „Специалистът“ е категоричен, че трябва да променим Конституцията, но пропуска да посочи, какво точно в нея. Другарите от парашутно-десантни войски на БКП, не на БА, винаги имат много велики идеи за нашите действия, но тяхното участие остава строго идейно.

    • Има един Иван, който често коментира тук – много умен, ерудиран и интелигентен човек. Но ти не си онзи Иван. Умишлено ли се представяш с неговия никнейм, тролче загубено герберско?

      • Аз благодаря, за явно незаслужено високата Ви оценка, но за съжаление съм този същият Иван. Имам право да мисля различно от Вас, нали? Имам право да имам определен опит с някои типажи и да го споделям публично, нали? Аз също не харесвам някои неща в Конституцията, но ако реша да подкрепям нечии предложения, ще кажа точно кои и защо. Уважавам Румен Радев от много дълго време и се надявам „Приказка за стълбата“ да не важи за абсолютно всеки, но българската реалност винаги успява да ме обори, жестоко, но отрезвяващо.
        Естествено тук не става дума за Президента, а за друго лице, което попадна в ЕП да кажем, малко неочаквано. Това което ме тревожи е, че посолството на САЩ горещо ни препоръчва да променим Конституцията си, а тези джинчета са известни с „добрите си съвети“.
        Вие Сте се засегнали на БКП, това са 1000000 души някога, едни пчелички, други търтейчета с много дядовци и по някой и друг вуйчо владика… Грешите, когато приемате нещата еднозначно, черното и бялото са за опростяване на възприятията и „наши“ са всички които мислят като нас в определен момент, но това не значи завинаги.
        Без обиди, форумите са за да се обсъждат различните мнения, може пък аз да греша, но Вашият подход, трудно ще ме убеди.

    • До Иван:

      Черно-белите краски невинаги са нещо отрицателно. Понякога даже са жизненоважни – когато нацията е на ръба на оцеляването и задължително трябва да се вземе страна. Примери в историята – бол. СССР по време на Великата отечествена война, например. Когато дойде Страшното – тогава място за хора „с особено мнение“ няма. Такива и да намерят трибуна – не са полезни никому.

      • И около какво предлагате да се обединим, за да оцелее нацията? Сменяме Конституцията и магията се случва… По страшно от това, никой да няма право на особено мнение, няма. Това е Страшният съд, последната равносметка и срещата Бог.

    • До Иван:

      Ако не разбирате около какво трябва да се обединим, няма смисъл да продължаваме този разговор. Нима ГЕРБ и спотайващият се зад гърба му евро-атлантически колониализъм не са най-голямата злина, затиснала през последните 11 години страната ни?! А когато една нация загива, не е ли задължително тя да даде една решаваща битка за живот?! Е, във всеки двубой има само два цвята – черно и бяла. Обикновено в черно е противникът ти… иначе губиш битката, достойнството, честта, бъдещето, а и живота си. Това е.

      • Кой стоял зад герба на ГЕРБ? Неее, зад гърба на ГЕРБ, БСП, НДСВ, СДС и ДПС стои ДС на БКП, не на НРБ!
        ГЕРБ е върхът на айсберг и може да е най-големият дразнител в момента, защото има самозабравен лидер и като особено вреден за държавата, трябва веднага да се свали, но не е основният враг. Корнелия ми е симпатична до някъде, с агресивната си борба, но миналото си е минало и то не е като печалба от лотариен билет, лежи на стабилна партийна основа. Така, че не очаквам чудеса ако има дадем властта, с протести или с избори. Освен това чакам детето ѝ да се върне от САЩ, за да развиваме изкуствен интелект и тук. България в момента няма обединяваща идея, патриотарите разбиха на пух и прах последната надежда като си присвоиха названието и алчно захапаха кокала. Има „Възраждане“, но и те се лутат и не намират хора. Пламен Пасков опитва да просвети хората, но има ограничена аудитория. Къде е това бялото, обединителното, а не разрушителното, зад което да застанем? Може наистина да няма смисъл разговора и дори отличните статии на skandalno.net, ако това е само революция по пижами.

  4. Христов,недей да лъжеш,конституцията искат да ни я сменят чужденци,за да се превърнем окончателно в безправна колония,а вие им пригласяте!

  5. Гласувайте за патриотите,а не за плужеците!
    Всички останали партии са плужеци-подмазвачи!
    Може би с изключение на Костадин Костадинов от движение „Възраждане“.

  6. Европейски колониализъм ли?
    А преди какво беше? Съветски колониализъм съчетан и с болшевишки милитаризъм.Абе я си пътувайте кой където иска.Много е важно дори чия колония ще бъдеш, защото с това което си, не можеш да бъдеш нищо друго освен колония.Винаги си бил такава винаги ще бъдеш. Предпочитам да бъда колония на цивилиция,отколкото санджак,губерния или не знам още какво.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *