Ивана Изгони Дъщеря си на Коледа! Двете си вдигнали луд скандал! Виж Тук:

Луд скандал са си спретнали Ивана и дъщеря й Теди точно преди Коледа.

Причината за кавгата между майка и дъщеря станал приятелят на Теодора, когото фолкзвездата изобщо не харесва.

Теди и гаджето й се запознали по време на снимките на тв шоу. Теодора била режисьор по монтажа, а младежът бил колега на неин колега. Работата ги сближила и от дума на дума… започнали да излизат и малко по-късно станали интимни приятели.

Момичето доста дълго крило връзката от властната си и претенциозна майка. Накрая се престрашило и завела гаджето у дома, за да го представи. Ивана послещнала кандидат-зета доста хладно и надменно и се държала през цялото време на дистанция.

„Познавам мъжете много добре. Този натрапник не е влюбен в момичето ми, а просто иска да го използва. Знае чия дъщеря е Теди и смята, че може да преуспее в кариерата и живота, ако му ударя едно рамо. Аман от такива използвачи!“ – оплакала се певицата на народа пред верни приятели.

Чашата преляла няколко дни преди Коледа, когато Теодора заявила на майка си, че е поканила гаджето си  у тях за Бъдни вечер. Ивана буквално изтрещяла от яд:  „Това е семеен празник, не желая чужд човек да присъства на трапезата ни”, разкрещяла се тя, а гневът й разплакал Теди и тя избягала от къщи.

След като изпуснала парата, фолкзвездата се разкаяла за виковете си. Тя дипломатично се обадила на Теодора  и я помолила да й прости, но просто не можела да понася кандидат-зетя.  Двете се помирили и стигнали до компромис да прекарат празниците в Пловдив сами, а младежът да остане при родителите си.

Ще докажа на мама, че той ме обича, а не ме преследва заради нейната известност, само ми трябва време, казала Тади на приятелките си, след като се прибрала в София.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *