Ивайла Бакалова свали гипса и се метна на яхта

Ивайла голямаИвайла Бакалова отпразнува  рождения си ден във френския курорт Сен Тропе.  Тя направи щуро парти заедно с дъщеря си Рая и близначката си Божидара. Компанията е изключително дамска и се забавлява напълно по женски.

Въпреки съветите на  лекарите, които са били скептични и не й препоръчвали да пътува толкова скоро след свалянето на гипса, защото още е неукрепнала  и не може да ходи нормално,  миската  категорично отказала да посрещне празника си в България. Писна ми да лежа, писна ми да се търкалям вкъщи и да чакам да укрепна, казала твърдо тя.

По това време винаги съм някъде навън, а и след толкова лежане след инцидента имам нужда от смяна на обстановката. У нас е толкова мрачно и толкова вали,  тези дъждове ме потискат и  не ми трябваше много мислене, за да сложа джапанките в куфар и да потегля, споделя Ивайла.

Бакалова  получи много жестока травма в „Къртицата“, където бе изстреляна от катапулт и падна от 30 метра височина, като усука крака си в мрежата, от която трябваше да събира флагчета.

Тя стоя над два месеца в гипс, а след като й го махнаха, веднага отлетя за Франция.

Нейният ухажор ММА-борецът Георги бил посъветван от влиятелни хора да спре да я тормози и да й се обажда, мълви се в телевизионните среди. Георги се беше влюбил в нея и вървеше подире й като кученце цели три месеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *