Джийсън Брад Люис лъсна по голо дупе

Джийсън голДжийсън Брад Люис успя отново да скандализира социалната мрежа, като пусна в профила си снимка, на която е дибидюс и най -забележителното на нея е голият му задник.

Под нея той възторжено пише, че и майките, и бащите си зарязали децата във водата да му се възхищават и да му искат автографи. Тичаха след мен, като омагьосани. Аз съм Джийсън и мястото е там, посочва той на картата Иракли.

Пишман певецът и пишман риалити героят не за пръв път провокира общественото мнение с голото си тяло. На една от снимките той си беше смъкнал панталона и многозначително бъркаше в полусваления си слип. На друга пък бе закрил най-милото си си с цвете.

Сега явно е минал на вълна, че е най-секси отзад,  та си пусна и снимка по гол задник.

Що се отнася до качеството на задницата му, не можем да коментираме, но е любопитно, че повече момци, отколкото моми, останаха във възторг.

Повече от коментарите обаче са критични и загрижени. От наричането му с всякакви епитети, които се употребяват до нежните мъже, та чак до предложение да му бъдат изпратени дрешки. Напоследък по морето много вали, ще изстинеш, съветват го препатили.  Жалко и за това хубаво дупе, знаеш ли какви комари има на иракли – като хеликоптери са, шегуват се други.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *