Зрители скочиха на Слави, заради песента на Габи, пробутвал протежето си

ГабиВече е ясно, че каквото и да направи Слави Трифонов, все ще накриви на някого.

Поредната нападка срещу него е заради песента „Цветът на надеждата“, с която България ще се представи на Детската „Евровизия“. Част от зрителите правят на пух и прах песента и я наричат скучна, вяла и тъжна, в която няма нищо детско, весело и закачливо. Те я сравняват с „Детска планета“ на Крисия и докато преди критикуваха Крисия, сега дават за пример нея и сриват новото парче.

Други пък наддават вой защо Иван Стоянов е включен в парчето. Ние сме гласували за Габи, искаме тя да ни представя, а Трифонов насила намъкна вътре своето протеже и фаворит Иван, който разваля песента и  пречи на момиченцето да се изяви.

Защо го наричат втори глас, след като песента е дует, какво искат да прикрият, съзрат конспирация трети. Доста помия се изсипва и срещу малкия Иван, който има ангелски глас и идеално допълва Габриела. Прекалено много за едно дете, а той сигурно чете коментарите.

Накрая типично по нашенски във форумите обвиняват Слави, че е направил цели две поколения българи – чалгари и че сега българите вече не са толкова прости и няма да гласуват за песен, която не се изпълнява само от фаворитката им Габриела, а към нея е прикачен и Иван.

Хубава работа, но българска.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *