Луна се измъкна: Знаех, че разговарям с Ненчо Балабанов, но го направих заради играта

Луна елиминацииЧалга динозавърката Луна се отметна като лозова пръчка и заяви, че  веднага разбрала, че разговоря не с Бойко Борисов, а с неговия имитатор Ненчо Балабанов докато се лееше любовната сага с премиера.

Тя изобщо не искала да се жени за Борисов, а просто разиграла театър с предложението за брак , защото искала да е по-интересно шоуто. Освен това имала вече наистина интереси към политиката и щяла да се кандидатира, но не за ръката на „Бойко“, а за нещо друго, което искала да запази в тайна.

Без притеснения певицата показа и личната си карта и така стана ясно на колко години е. В картата пише, че е родена 1971 и това е доказателство, че е на 44.

Зрителите бяха доста изненадани, тъй като им изглеждаше с поне десет повече, но явно това се дължи на изключително слабата й фигура и диетата, които неминуемо водят до бръчки по шията и лицето. Някои дори казаха, че може да показва фалшива карта и да е подменила годината на раждането си.

Не правих нищо да дразня съквартирантите, а им показвах какво е игра и как трябва да се играе тя. Те паднаха на нивото да се карат за хляб и лук, а аз никога не го направих. Предпочетох да гладувам и даже влязох в болница от неправилно хранене.

Бях силен играч и затова ме изгониха, категорична е Луна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *