Иво Танев изригна: Катрин и Светлана имат само джуки, силикон и тутурутки!

Иво поучаваПотресен от представянето на Катрин Вачева и Светлана Василева в импровизирания тест за интелигентност, Иво Танев  захапа като питбул доста зле издънили се красавици.

Тези момичета имат само една гънка в главите си и с нея мислят единствено за пари, дрешки и богати чичковци. Всъщност не зная дали и една гънка имат, или я карат на инстинкт, запени се тв водещият. Това са елементарни частици! Състоят се от джуки, силикон и тутурутки. И нищо не ги интересува. Едната по цял ден се тъпче с храна и после пие хапчета да повръща, другата се хвали с две висши, но се съмнявам, че ще може да премине от трети в четвърти клас.

И сега, като си помисля, много момичета приличат на тях. Те са мутреси и продукти на мутрите. Те им купуват циците, джуките, изкуствените коси, ноктите и всичко.

Щях да кажа жалко за тях, но е жалко за тях. В нашата държава има една прослойка мъже, които мамят, крият ДДС и ограбват целия народ. С тези пари пък си тунинговат девойчета без гънки в мозъка, а после си ги менкат на наш гръб. Тези „дами“ са продукт на мошениците и далавераджиите и те стават все повече и повече.

Иво се пени доста време, заклеймявайки плеймейтките, но малко преди това мина край Светлана в банята, пусна ръка по дупето й, а тя изобщо не реагира, смятайки този жест за абсолютно нормален.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *