Зловещо! Убиецът на 15-годишната Симона бил педофил!

симонаДимитър е имал  педофилски наклонности. Иначе не можем да си обясним неговите действия.

Това разказаха почернените родители на 15-годишната Симона от Сливен, която бе убита от два пъти по-възрастния си обожател. Той нахлу с нож в училището, в което тя учи в Сливен, рани преподавателката й, рани притеклия се на помощ негов връстник и намушка смъртоносно ученичката, която след минути издъхна на стълбите на школото.

Той  се е запозна със Симона,  когато тя беше на  10-годинки, разказаха през сълзи родителите. Непрекъснато я закачаше, преследваше я, примамваше я, правеше се на неин приятел, вървеше подире й.

През последните шест месеца увлечението му се превърна в мания. Непрекъснато я преследваше, обаждаше й се по телефона, пишеше й смс-и, че ще е негова и няма да я даде на друг. Тя се оплакваше на нас, на психоложката си, която й беше голяма опора и се опитваше да реши проблема. Дори се хвърли да я защити е също беше прободена, разказват родителите.

Накрая даже я заплаши с убийство. Бащата  на момичето не издържал и отишъл да се разправя с Димитър пред фермата, в която  убиецът работил, но заплахата нямала никакъв ефект.

Какво е правела охраната в този ден пред училището, питат родителите. Виждат, че има агресивен човек с нож, защо не са се намесили, защо не са повикали полиция? Защо са извикали чак когато чедото ни е паднало обляно в кръв на стълбите, а Димитър е избягал?

Все още не са ни извикали на разпит в полицията. Защо? – питат майката и бащата.

Някой трябваше да го спре. Той дори  направи фалшив  профил на дъщеря ни във Фейсбук и от него сам пищеше любовни съобщения да самия себе си. Този човек е луд. Написа грозни и лоши неща, а тя се страхуваше и не знаеше на кого да се оплаче. Пет години я преследваше и накрая я уби. Защо? Защо? – недоумяват през сълзи родителите.

https://youtu.be/cNiIHbAqZDY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *