Зеленски се сломи и призна: Никой вече не се интересува от Украйна. „Това е срам за целия свят и за демокрацията“

В Украйна САЩ не защитават демокрацията, а преследват собствените си интереси, заяви най-неочаквано Зеленски. Човек може да предположи, че преди да изрече тези трезви думи Зеленски е бил подложен на особено интензивна детоксикация; след което е разтръскал глава, изхвърляйки от нея последните остатъци от нарко- мъгла, разтъркал е очите си с юмручута и… е прозрял истината!

Но тогава трябва да признаем, че ръководителят на Украйна е клиничен идиот, който нищо не разбира. Разбира се това не е вярно. Зеленски разбираше и разбира всичко. А изрече истината на глас, защото вече е пречупен и отчаян.

Преди няколко дни от Вашингтон предупредиха Зеленски: Не смейте да удряте руските петролни рафинерии, това ще се отрази зле на американската икономика. Получи се много грубо. Това си беше чисто послание от типа: Вие, украинци, трябва не само да умрете за нашите американски интереси, но да умрете точно както ние ви казваме и по най-удобен за нас начин. Вопиюща грубост! САЩ вече нямат никакво намерение да се церемонят с тези, които отдавна са отписали като атентатори – самоубийци.

Ръководителят на Министерството на външните работи на Украйна се опита, разбира се, да се изрепчи: „Ако нашите партньори кажат: „Утре ще ви дадем 7 батареи Patriot, но имаме молба към вас: не е нужно да удряте по руските рафинерии. Тогава имаме за какво да говорим с тях. Но след като те казват, че нямат от тези системи за нас, нямат пакет от помощ и ни молят да не удряме рафинериите, тогава нямаме предмет за разговор със Запада, тогава всеки оцелява, както може.“

Ясно е, че заканите на украинския външен министър са празни приказки, изречени просто за да запази Киев някакво достойнство“, но все пак е доста смешно. Представете си, че преговаряте с тоалетната хартия. И й обещавате нещо преди да я използвате? Имате ли вие с нея „предмет за разговор“? Не, когато тази ролка свърши, просто вземете нова.

И още нещо. Иран нанесе удар по Израел в отговор на нападението на Тел Авив срещу иранското консулство в Сирия. И тогава се оказа, че „колективният Запад“, ако е в негов интерес, е напълно способен да отблъсне „най-масираната атака на дронове и ракети в историята“.

Веднага след отбития удар Зеленски изхленчи: „Съюзниците казват, че не могат да ни предоставят това или онова оръжие или не могат да влязат в Украйна със свои войски, защото това ще се възприеме от Руснаците като обявяване на война, че светът ще го изтълкува, че Украйна е въвлякла НАТО във войната. Но искам да им задам един въпрос: Израел в НАТО ли е или не? Ето ви отговора. Израел не е член на НАТО, но страните от Алианса го защитиха. И това показва какви са съюзниците, не на хартия, а реално. Когато искат, го правят“.

Наложи се говорителят на Белия дом Джон Кърби да напомни на Украйна мястото й в хранителната верига: Съединените щати няма да свалят руски ракети. Още в самото начало на конфликта в Украйна Байдън даде да се разбере, че САЩ няма да се намесват в него „в бойна роля“. „Различни конфликти, различно въздушно пространство, различна среда на заплахи“, каза той.

Но ние напълно изчерпахме ракетите! – опита се да му опонира в последвало интервю Зеленски – „Ще ви дам един пример, много прост: Триполската електростанция, която доставя половината от необходимия ток на Киев и цялата област. Към нея летяха 11 ракети. Унищожихме първите седем; последните четири обаче унищожиха Триполие. Защо? Защото противовъздушните ни ракети свършиха. Свършихме всички ракети, които защитаваха Триполие“, каза той.

Но вместо подкрепа, Зеленски получи новина от САЩ – че законът за американската военна помощ ще бъде разделен – Израел отделно, Украйна отделно. И вече не е трудно да се познае кой ще получи пари, и кой – не.

Това означава, че не става дума за безопасност. Това си е чиста политика. И това е срам за целия свят и за демокрацията. За тези, които неспирно говорят за демокрация, излиза, че думите им са само приказки“, каза Зеленски в интервю за американската телевизионна компания PBS. „Ако Конгресът раздели тази помощ на израелска и украинска, това означава, че това е изборен въпрос в Съединените щати.“

Това решение е чиста политика. Никой вече не се интересува какво се случва в Украйна. Те се интересуват само от рейтинга си, това е въпросът“, изрече Зеленски шокиращи сквернословия, които през последните две години в Украйна (и като цяло сред привържениците на сектата на колективния Запад) се смятаха за „фейкова руска пропаганда“.

Зеленски се пречупи, той не успя да изпълни ролята си докрай. Дори на него, силно стимулиран от психотропни вещества, всички тези западни реплики за „защитата на демократичните ценности“, „единството на свободния свят срещу агресията от тоталитарния руски режим“, „непоколебимата подкрепа за независимостта на Украйна“ , „недопустимостта на нарушаването на основания на правила световен ред“ , му дойдоха вповече. Особено след като с неговия подпис вече са избити над 1 млн. млади украински мъже, а Украйна изгуби и последните си шансове да остане държава.

Дмитрий Попов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Такава е съдбата на американските слуги и предателите на собствения си народ. Много сходна с тази на тоалетната хартия – почистваш си лайната, изхвърляш я и пускаш водата. Тъпо, шибано еврейско наркоманче – трябваше по – внимателно да гледаш онзи репортаж, когато афганистанските предатели и слуги на американците висяха по колесниците на самолетите.
    От друга страна това дава надежда на нас – Българите, че когато изправим до стената за разстрел цялата пасмина от предатели и слуги на посолствоТо американците просто ще пуснат водата и с нея ще отмият на боклука кирчо, асенчо, свинчо пеевски и цялата тази сган.
    Тези гадини трябва да бъдат убити, защото само гробарите са НЕПОДКУПНИ! Иначе в България , за съжаление е пълно с корумпирани съдии, прокурори и т.н.
    Разстреляйте уродите, а после нека се опитват да подкупят гробарите…

  2. Израел не защитава целия Запад, но му оказаха директна помощ, англосаксите и Франция. Украина, която защитавала целия Запад,че и демокрацията получи накрая средния пръст, защото предварително се знаеше,че Зеленския няма да победи, но трябваше да бъдат избити хиляди руснаци от двете страни и да бъде смачкана Русия.В този бесовски хор се включи и цялата наша евроамериканска измет,с такова скандално усърдие, че американецът ни даде определението ПЕРФЕКТНИ слуги.Позорът е пълен и се поема не персонално, а от целия ни народ.

  3. Пълна, тотална журналистическа несполука! За всички е ясно, че Зелето е пълен идиот но идиот заради когото загинаха вече милион души. Възниква сериозният въпрос кой е по-голям идиот – Зелето или тези, които за да направят някое милиардче – в това число и дългове го защитаваха преди да го изхвърлят. А това е само одраскване от ядосаният мечок. Това е началото. Още не ги е прегърнала ядосаната руска мечка. Това идва сега! Тъжни дни ги очакват! Който си играе с Русия – това го спохожда. Тук при нас има много идиоти, които не разбират тази проста историческа истина! Който е вдигнал ръка срещу Русия остава без нея! Винаги и от векове е така! Къде е днес Тагаренко? Къде са днес помощниците на Зелето? Щели сме да мамим ООН с ракети „Точка М“ – къде са кандидат измамниците ? Сибир е голяма територия – там има място и за тях.

  4. с курвите е така , продават се и после ги продават , както със зеленски така и с много други . жалко за народа защото те си напълниха гушата и сега ще бягат , и нас това ни чака

  5. Пр Зеленски не знае ли колко евреи има в Ню Йорк, 14 млн, двойно повече от Тел Авив а Буейнос Айрес с два пъти по малко, или е хасид като Беня Коломойски

  6. Някой от четящите този сайт може ли да обясни какво е това „проевропейската и проатлантическа позиция на България“ какво представляват т.н евратлантически ценности“ щото Бойчето , Пеевски, Митов и осталая гмеж никога няма да кажат и две думи по въпроса“ А ето къде ме прати Гогъла за обяснение. „Евроатлантическите ценности – начин на употреба
    Posted on 06.06.2018

    • Евроатлантически ценности:
      • Унищожение на българската армия
      • Унищожение на българското здравеопазване
      • Унищожаване на българската енергетика
      • Унищожаване на българското образования
      • Заличаване на българското селско стопанство
      • Заличавана не българската икономика
      • Осмиване и заличаване на българската история
      • Осмиване и заличаване на българските традиции
      • Геноцид над българския православен народ
      • Подмяна на турското робство с руско
      • Пълната окупация на България от безроден башибозук
      • Забрана и заличаване на православието
      • Внушения, че българите живеят в демокрация, чрез ретранслаторите на лъжата, наречени – медии
      • Тотален джендър-педалски диктат
      • Отказ от българицата – кирилица
      • Разбиване на българското семейство и кражбата на българските деца
      • Задължителна вяра в религията на медицинският, зеленият диктат и екогогичните мантри, докато белите хора не се ваксинират доброзорно и рупат червеи, хлебарки, скакалци или пучи въшки
      • Цензурирана свобода на словото и насилственото право на избор
      • Назначаване на безродници, еничари, башибозуци и други отпадъчни продукти на човешката еволюция на властови позиции
      • Възхвала на англо-американския ционизъм, маскиран като демокрация
      • Превръщането подчинението на Запада в национален идеал на България
      • Толерантност – подчиняваш се като безполов роб на западните си господари и търпиш прищевките им, докато унищожават Родината ти и ти налагат цигански, негърски или падалски диктат
      • Българските аборигени, са длъжни да се гордеят с робството си и да го наричат огромно постижение на развитата демокрация
      • Свобода на словото е да ругаеш, когото ти посочят, ако кажеш истината или нещо неизгодно за британоварварите, това е руска пропаганда
      • Свободни и демократични са единствено държавите и народите, които дават всичко безплатно на САЩ, несъгласните се управляват от диктатори и задължително им се готви преврат или се поръсват с „демократични“ бомби с обеднен уран по хуманитарни причини

      Сигурен съм че се намери по-умен от мен да допълни списъка…..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *