За Недялко и останалите предатели: Ревете, че идва война?!? Вие я докарахте!

Десетилетия наред Недялко Недялков изпълняваше ролята на рекламен билборд на Бойко Борисов.

А сега изведнъж прогледна и се разпищя.

В статия, озаглавена „Кошмарният план на новото правителство – въвличат ни във войната“ и публикувана както в ПИК, така и в поглед.инфо, апологетът на Главната Мутра, който се бе сраснал с нея от кръста надолу (Боко бе „мислещата глава“, а Недялко – ближещото перо) Недялко внезапно направи ужасяващо откритие и като Архимед изскочи гол от ваната, крещейки „Еврика“!

„ВАЖНО, НАИСТИНА ВАЖНО.

Който има очи, да види. Който има уши, да чуе“ тръби като древен пророк Недялко и уточнява, че главната цел на чудовището, което се пръкна от порнографския съюз на ГЕРБ с ПП/ДБ, не бил имунитетът на „Банкята“, а хвърлянето на България във войната в Украйна.

„Неолибералният Запад е разпоредил правителство на ГЕРБ с официалния им политически противник ПП/ДБ, защото само под такава форма и с такова правителство България може да бъде включена активно във войната. С жива сила.

ГЕРБ и ПП/ДБ са двете безпрекословно придворни на посолството партии, чиито корумпирани и крайно престъпни лидери се държат от зад океана с компромати и се плашат със санкции. За да слушат.“

„Информиран човек съм, уви“ – пъшка Недялко Близалко, влизайки в ролята на Еклесиаст, който отдавна е казал, че който трупа знание ( информация ), трупа скръб.

По-нататък бухналият като поничка визионер прави панорамен обзор на ужасите на войната – „черните забрадки на майките, ракетните обстрели“ – и се вайка, че жертви на тоя злокобен замисъл ще бъдат „нашите синове и дъщери“.

Недялко е категоричен, че няма да позволи потомците му и самият той да гинат за „бизнес интересите на Байдън – баща и син“.

„Подвластни сме на пропагандата и лесно смилаемите клишета на Сорос“ – громи досегашните си източници на щедро финансиране медийният магнат Близалко, но за да пресече евентуални обвинения, че е минал на другия бряг и се е превърнал в кремълска агентура, намира за нужно да заяви и колко страшно ненавижда Путин, наричайки го „диктатор и милитарист“.

Сякаш Зеленски, Байдън и Сорос са пацифисти.

„Пиша го сега, за да се уплашим навреме“ – буди приспаната ни бдителност Неедялко – „Борисов, Петков, Бойкикев, Василев ще ни въвлекат във войната РЕАЛНО – чрез новия КАБИНЕТ НА ВОЙНАТА и ястребите, номинирани за министри“.

„Въпрос на малко време е, буквално броени месеци“ – с все сила бие камбаната този трескав и тресящ паласки вестоносец.

Но аз ще прекъсна воплите му с няколко въпроса:

Недялко, а ти не знаеше ли кой е Бойко Борисов, комуто четкаше банкянските потури цели 20 години – като личен камердинер? Не разбираше ли кои са ГЕРБ и накъде водят България? Само на теб ли не бе известно, че тая престъпна групировка от пладнешки разбойници бе инсталирана във властта от американското посолство (сиреч от ЦРУ и Сорос) също както и имбецилитетът от ПП/ДБ – с цел унищожение на българската държава? Не проумяваше ли, че глобалните господари, на които и твоя милост продаваше България, в качеството си на герберски ибрикчия, ви оставиха да грабите на воля, да ставате корумпета и милионери – за да ви вържат на къс повод? Вие развратихте България, опорочихте я, погаврихте се с нея – ти самият носиш огромна вина с пошлостите, простащините и жълтевините в твоите издания. Ти нашишкавя от продажби на пошлост. Ти проституираше пред Тиквата. Истинският ти лик се видя, когато Боко млатеше и риташе студентите под арките на МС, а ти го защитаваше. Не си бил милитарист, така ли? И Бай Ганьо Банкянски не бил диктатор?

ГЕРБ-СДС и ПП/ДБ са един и същи смъртоносен тумор, сега ли го узна? Не им пука за България, не им пука и за такива като теб – сега ли ти светна?

Ще ни наврат във войната – и не Путин, а господарите им от НАТО ще стоварят бомбите си върху нас, защото искат земята ни, но народът не им трябва. И ще го изтребят. Ведно с твоите деца. Какво са за тях твоите деца?

Кой превърна България в колония? Тези, които ти обслужваше. Тези, които ти плащаха за жълтокафявите „размишления“. За защитата на незащитимото. Защо днес се възмущаваш от предателството? Та ти 20 години живя по неговата воня. Предателството не мирише, щом носи кинти. Едва сега ти засмърдя – когато лъхна на барут.

Кой докара войната тук? Ти, Недялко, я докара… и цялата останала гербаво-либерална продажна журналистическа сволоч.

Сега не се прави на ощипан. Не хленчи! Каквото си дробил – това ще сърбаме. Ние.

Защото ти си му намерил цаката.

Заключението ти ни го подсказва:

„Който може, да бяга и да се спасява. Сега. Или поне да отпраща децата си далеч от тая мръсотия.“

Е, ти можеш. Натрупал си достатъчно парици и ще се спасяваш в чужбина заедно с наследниците си. Не си оригинален. Тиквата, Киро, Асенка и вся остальная сволоч отдавна са го измислили този план.

Л@йната, с които покрихте Родината, остават за нас. Вие си вдигате чуковете.

Който няма пари – ще среща децата си в ковчези. Поздрав от Зеленски.

За теб България е „мръсотия“! Вие я направихте мръсотия. Защото сте въплъщение на мръсотията.

И ти, шишкав предателю, смееш да говориш за предателство!

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Четох го този коментар на Милена в Свободно слово, заслужава да бъде поместен и тука. Такива като Недялко с лопата да ги ринеш, МНОГО СА. Погледни Милена, какви бисери реди и известния Светослав Терзиев в СЕГА.Толкова много ерудирани журналисти са си плюли на физиономията за пари, че повече не може. Много скоро тази доказана морална сволач ще започне да се преобръща, безсрамно и безумно. Така продължават да пишат в повечето ни демократични медии.България не е Москва, но още пък по-малко е АТЛАНТИКА или ЛОНДОН.Свободата на изяви найстина трябва да има, ами пуснете лудите от псохоболниците и те да се изевят.

    • За всеки, който не е заслепен от либералните мантри и привидната фасада на Запада, е ясно, че Европа изживява невероятна по мащабите си криза. Много скоро дори за парапитеците ще станат видими и драматичните ефекти от „демократичният“ капитализъм, от които ще си патят децата и внуците им. Леберализмът не само е вреден, но и ги таксува двойно. Първо изпразва джобовете и главите им, а после ги лишава от бъдеще. Но пък невежи оФци с купени дипломи, продължават да вярват на мениджърите на възприятия, които прикриват основната причина за проблемите ни.

      Парадоксално, но чиновниците сравниха промотирането на алтернативи на капитализма със заплахата към свободата на словото и ги обявиха за незаконни дейности, като дори ги сравниха с антисемитизма.Отчаяните дракотовски мерки и войните няма как да защитят дискредитираната система и идеологията, която обогати и овласти изроди, без битка.

      Самоубийствената траектория на настоящата система, без съмнение изисква да убива нас и децата ни. Но кошмарът може да свърши, само ако се събудим, което е малко вероятно преди включването в конфликта. Но и Европа не може да продължи да съществува в днешния си вид. Или ще започне да гледа реално на живота, погазвайки неолибералната догматика, или бавно, но сигурно ще се превърне в „Трети свят“, в който всеки необразован турбоцървул, ще мре от студ и глад, но ще се мисли за модерен европеец.

  2. Скандално, най- после сърцатото и истинно перо на скъпата г-жа Върбанова е на правилното място.
    Понякога си мисля дали по някакъв начин има родствена връзка с титана Ботев- предвид, че стана ясно- роден е във Врачанския Балкан.
    Само мои разсъждения:)

    • Нали, и аз много се надявам Милена да ни радва с ежедневно присъствие. Все пак това е един от малкото наистина свободни сайтове в България.

      • Единственият известен ми след три години лутания, FuckEu.
        Затова се радвам, че г-жа Върбанова най-после е на правилното място.
        Както е приказката- краставите магарета се надушват.
        Също “лудите”, “лошите” “борците срещу системата” и т.н:)

  3. Терористичната краварска корпоративна държава, се оказаха обикновен селски кенеф, пълен с присъщото му съдържание. В който потопиха миксер на пълни обороти и сега освен смърт на земята, шурти и пръска едни демокрации и свободи…. Целият свят се овоня, а либералните отпадъчни продукти на човешката еволюция – техни еничари вият по медиите, че е парфюм!

  4. Във връзка с държавния преврат на България, който се извършва в момента от шепа тежки криминални престъпници, позволявам си да изразя скромното ми мнение, с което не ви ангажирам.
    Първо- какво можем да направим:
    Да осъзнаем, че изпълнявайки противодържавните им и противокунституционни заповеди, ставаме тяхни престъпни съучастници.
    Това се отнася до всички институционални нива- администрация, военни, МВР, прокуратура, ВСВ и последния да затвори вратата.
    И най-вече се отнася до лично осъзнаване.
    Второ- планът им, който изпълняват от 30 години, е свързан с целта прогонване на българите от селата и земите им в бетонните концлагери- където е лесно да бъдат избити.
    Така че: втората ми идея- да се махаме от бетонните концлагери, да се върнем към земите и селата, да се свържем в малки общности там- където ще можем да изработваме прехраната си, да имаме достъп до земя, вода, билки, дивеч, въздух и свобода.
    Трето: в бетонните концлагери се инсталират пет ге мрежи за масово унищожение. Това видяхме в “пландемията”- масово облъчване и изпробване на честотите- кой колко може да понесе.
    Скоро ще ви пиша с подробности и факти.
    Реално ни варят в микровълнова фурна- но го правят бавно, за да не се усетим.
    Трето- има публикувано отворено писмо на ВВС в свободно слово- което им прави чест.
    Пилотите ни не искат да ги управляват предатели.
    Поздравявам ви, български пилоти!
    Дано делото на капитан Списаревски ви даде сила!

    • И моето предложение, всеки българин да си изтегли парите от банките. Да спре да плаща данъци, глоби ….. докато се пръждосат британоварварите.

      • Не на последно място- шайка престъпници искат да ви изпратят на фронта.
        Понеже са страхливци- ще окупират територията с отански войски. Много скоро.
        Вие как ще постъпите?
        Решавайте си.
        Аз ли да ви уча как се хвърля боб и как се правят коктейли с бяло вино и газирана вода. И лимон и лед.
        Хайде баста.

      • Ние отдавна сме окупирани. Все пак еничарите на бритоноварварите винаги са страхливи и имат нужда от бодигардове :)
        Днес и вчера, няколко приятели пантилей-пътници ми звъняха да ми кажат, че срещат навсякъде незнайни войски да обикалят из България.
        Който до сега не вярваше, е време да прогледне.

      • Министерството на националната отбрана на Турция съобщи днес, че изпраща допълнително военно подразделение в Косово, където по-рано имаше сблъсъци между силите на Алианса КейФОР и косовски сърби. В информацията се казва, че решението е било взето в отговор на искане на командването на обединените въоръжени сили на НАТО в Неапол.

        Турското министерство на отбраната подчертава, че Анкара продължава да допринася за гарантирането на мира и стабилността на международно равнище както на двустранна основа, така и в контекста на мисиите на ООН, НАТО, ЕС и ОССЕ.
        Според дачковите glasove.com
        ––––––––––
        Мина, невярващите да знаят, че може да се окажем онождане от две страни. Дет се вика, британоварварите май ни готвят групов s@x.
        Пламне ли там да видиш РИЪЛмъкидоните как веднага ще станат българи :)

  5. FuckEu- дали не са от четири: сърбия, турция, македония и черно море?
    Добавям и пета- вътрешна.
    Косово и Сърбия пламват, отвътре пламваме, кенеф ходи да одобрява централата на отан във Варна- затова събирайте раничките и бегом по села, пещери и паланки, поне някой да оцелее.
    Няма да има отпор, може да предизвикат гражданскса война-ще мрете ли за партии?
    Късно е.
    Моментът да бъдат изметени беше първия път- когато прекрачиха границата. Тогава можеше да се направи нещо.
    Вече сме под фашистко робство.
    Имате два месеца да реагирате- ако искате.
    Изморих се да крещя.
    Това е положението.

    • Утре отивам и купувам кашон водка, мезете пуканки, 20 стека цигари ….. и сядам да гледам сеира на тези дето спаха толкова години и се обиждаха, като им кажа истината или ме гледаха като луд.

  6. Наистина ли не можем да направим нищо??? Не знам защо никой не излезе да протестира срещу тези мръсотии, които чухме на събранието на п п

    • Шебека не се интересува от политика и не ходи да гласува и предпочита друг да прави избор вместо него. От какъв зор сега да си губим времето и да ходим на протести за да спасяваме добитъци?
      Айде стига толкова, всеки „умник“ да си сърба попарата. Всеки роб да си робува …… и така.

      • Да, по-лесно е да тръгне за Гърция или друга дестинация. А какво ни готвят, не го интересува. После да не се оплаква от всичко, което ни се случва.
        Но пак не разбирам как никой не въстава???

      • Не може да е късно! Ние сме стара държава. Не може някой да ни казва какво да правим. Сега чета и за Истанбулската конвенция и нея ще ни наврат. Е, вече ми кипва

      • Ррр, на мен ми писна, кипна ….. някъде около 2004 г. и станаха нетърпими. А от тогава положението в България започна да се влошава ежедневно. Вече съм омерзен, отвратен и чувствам, как започва да ми става безразлично.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *