За Коронавируса, Извънредното положение в държавата и Кризата на Глобалистките елити!

Извънредно положение – значи времето и обществото ни са извън реда, значи времето и светът твърде много са се разчевратили от сглобката си, такава, каквато им е отредил Господ. Затова стигнахме дотук. Сега без такива мерки е невъзможно самото ни биологично оцеляване. И аз много силно се надявам коронавирусът да бъде овладян, ограничен и стопиран. Коронавирусът трябва да бъде спрян и ще бъде.

Необходимо е обаче да се спрем и ние. Да спрем, да седнем и дълго да мислим. Да се замислим как стигнахме дотук.

Къде бяха нашите западни глобалистки лидери, къде бяха хората, които управляват две трети от света? Нали уж предвиждаха всичко и провиждаха светлото ни глобалистко бъдеще? Нали имаха големи планове за света и конкретно за нас – евроатлантическите лъвове на Балканите? Нали светът разви наука, която ни изведе в Космоса? Нали този глобалистки елит е опасал света ни с институции, лаборатории, щабове, разузнавания… и почна да влияе дори на климата? Как допусна същият този елит да се изправим на ръба на оцеляването си като човешки вид?

Сега въвеждат извънредно положение – изолират ни, отцепват ни, показват ни къде да се движим, указват ни къде да не се движим, кога и как да ходим, къде да не летим…

За броени дни обединената горда Европа и глобализиралият се свят станаха на кръпки. Птичка не може да прехвръкне, всеки е сам за себе си. Стените ни станаха перспектива, прозорците ни станаха небе. И какво – очакването към нас е да благодарим за това на елитите. Трябва да се умиляваме колко грижовни са сега към нас и за нас.

Не, не, не и не! Никаква благодарност, гняв е нужен и всенароден бяс! Гневни и бесни с димяща кръв трябва в един глас да изревем от заключените си къщи:

– Долу глобалистката диктатура! И си вървете с мир. Искаме си страната и отечеството, а вие се пръждосвайте в бардаците си от тъмната страна, от които изпълзяхте, за да ни завладеете.
Иначе излиза, че тези, които ни докараха дотук, тези, които ни подлъгаха, че ни водят към светли бъднини, а ни запокитиха сред заразите на глобалното блато… тези, които се провалиха, сега ще ни спасяват от същата тая глобална короно-зараза. И вижте ги как се надуват сега, как по късни доби съдбовни решения взимат, как неспирно ни мислят и съветват, досущ генерали на война… но тайно се надяват тези наши гербо-маскари дотолкова да сме се уплашили, че да не ни и хрумне да извикаме:

– Долу глобалистката диктатура! И си вървете с мир. Искаме си страната и отечеството, а вие се пръждосвайте в бардаците си от тъмната страна, от които изпълзяхте, за да ни завладеете… О, вие началници на света, доведохте човечеството до пълна духовна нищета, а народите превърнахте в племена.

Този лозунг трябва непрекъснато да им се навира в очите, в устата и в зъбите, защото Те ни надвесиха над пропастта.

Виждали ли сте как тюленчетата в цирка си играят и подават едно на друго шарени балони с мокри муцуни? Така си играят сега с нас като тюленчета с балони и началниците на света – прехвърлят си балоните. Китай е виновен, Италия е недисциплинирана, Северният полюс е виновен, Слънцето е виновно… Но най-виновни сме им ние – плебса… за това, че ни има.

Този коронавирус е дошъл от нищото, дошъл е от лошите ни сънища, сърца и ръце. И те – господарите на света, нищо не знаят и не са виновни. Те само мислят за нас.
Сега стартираха едни мерки, заливат ни със зловещи статистики, мозъците ни се подуха от страх, сетивата ни се циментираха от неизвестност, а все по-ескалиращата медийна паниката е на път да ни пресуши. Но управляващите глобалисти пак са начело и отгоре ни- с бели ризи или с пагони… и това е единствено важното- за тях. Само и само да не изревем дружно в лицата им:

– Долу глобалистката ви диктатура! И си вървете с мир. Искаме си страната и отечеството, а вие се пръждосвайте в бардаците си от тъмната страна, от които изпълзяхте, за да ни завладеете… О, вие началници на света, доведохте човечеството до пълна духовна нищета, а народите превърнахте в племена.

Скъпи читатели, разберете ни правилно, не сме против сериозните мерки, напротив – искаме всички да сте внимателни, умни, да се пазите. И спазвайте инструкциите на специалистите. Но бъдете и гневни. Защото глобалният евро-атлантически елит и местната му гербаджийска издънка първо мислят как да им се размине на тях, а чак после – на нас.

В извънредно положение сме! Затова сега най-важно е да си съставим план за оцеляване:

Аз например от днес си въвеждам лично, нежно извънредно положение от две точки:

Първо – да мисля за детството си, за рибите и реката, за пътеките с гущерчетата и камъчетата, за квакането на жабите; ще мисля за цветята, за сеното и ябълките, ще мисля за приятелите си, за агънцата, за врабците и за дъжда.

И втора – да разкажа за всичко това на децата и внуците си… които ще живеят в онази нежна и красива родина от моето детство, а не в някакво заразено зловещо корона-глобално планетарно блато. Skandalno.net

Николай Милчев, поет, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Ти си глупав, безпартийни ми приятелю. Статията е в десетката

  2. Да, много трябва да се мисли и много да се промени след победата над, но първо трябва да се установи кой ни атакува, земен, извънземен или това не е атака, а финалният тест на една цивилизация, която е достигнала задънената улица на своето развитие. Явно с малко и веднага няма да стане. Ако все пак е мор, все някой оцелява, нека запомни, алчността е спирачката, коренът на злото. Щастието не е нито в имането, нито в нямането, а в успеха да победиш себе си, очите които искат, ръцете които дърпат, краката, които те водят на там, стомахът който побира още и най-трудната част – мозъкът, който ги управлява. Когато духът забие знамето, крепостта е негова и това е щастието.

  3. БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ЗАЕДНО СЪС 240 КРЪВОПИЕЦА ЗАД ГЪРБА НА ПРЕЗИДЕНТА ОБЯВИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ДА СИ РАЗЧИСТИ СМЕТКИТЕ СЪС НЕУДОБНИТЕ КОИТО МУ ПРЕЧАТ МАШИТЕ МУ КАСКЕТА И МУТРОПОЛИЦИЯТА СА НА ХОД ТЕ СА ГРОБАРИТЕ ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е УМИРАЙ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ ЗА ДА МЪЛЧИШ ГЕНОЦИД ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЕРБ БОЙКО ОСВОБОЖДАВА ТЕРИТОРИЯТА ОТ БЪЛГАРИ

  4. СЪБУДИ СЕ ЗАСПАЛА ОПРОСТАЧЕНА ЦИГАНИЗИРАНА СТРАХЛИВА РОБСКА РАЯ ПОКОРНА ИЗЛИЗАЙ ПО ПЛОЩАДИТЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И МАФИОТСКАТА МУ ШАЙКА ГЕРБ ДАДЕ ПЪЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ВЪНШНАТА И ВЪТРЕШНА ПОЛИТЕКА НА НА БЪЛГАРИЯ В РЪЦЕТЕ НА ЕС САЩ И ЦРУ ОТНЕХА НИ СУВЕРИНИТЕТА ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ САМО СЪС БРАТСКА РУСИЯ МОЖЕМ ДА ИМАМЕ ИКОНОМИКА СУВЕРИНИТЕТ И СВОБОДА НАТО ЕС САЩ ЦРУ СОРОС БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА И МАФИОТСКАТА ШАЙКА ГЕРБ ВЪН СМЪРТОНОСНИ ВИРУСИ ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *