Защо родителите на Дани Петканов го зарязаха? Вижте истината само тук!

Родителите на Дани Петканов не посмяха да се покажат по телевизията.

Това направи впечатление на зрителите, които изхабиха куп носни кърпички да гледат сълзливата мелодрама, при която всяка година преди финала роднини нахлуват при затворените в Къщата випове, а участниците са задължени да стоят мирно, да не говорят и дори да не ги пипат. Могат само да мигат с очи и да реват на воля.

Всички финалисти се представиха достойно и прегърнаха с високо вдигнати чела и много сълзи любимите си хора. Сашка Васева гушна дъщеря си. Тото и Мегз прегърнаха майките си, или по-скоро майките им прегърнаха тях. Най-щастливи бяха Джулиана Гани и Енджи. При тях дойдоха съпрузите им, а този на Енджи долетя чак от Ню Йорк да си я гушне. Джулиана рева като магарица и размаза скъпоценния си грим, докато Енджи се държа достойно и само с очи показваше на Мистър Ливан колко много го обича. Самият той не издържа на емоциите, разрида се и излезе.

Маргарита Хранова беше много горда с двамата си сина и внука си, което я обградиха с мъжка обич и й казаха, че се представя достойно и й стискат палци.

Най-големи терзания изтърпя Александра Богданска, която смяташе, че родителите й са се отрекли от нея заради прибързаната сватба. Тя цял ден се свиваше по ъглите и мълчаливо ронеше сълзи, че като излезе, няма при кого да отиде. Нараних ги, заслужавам си го, въздишаше красавицата, а сърцето й се беше качило в гърлото.

За нейна радост пристигна баща й, прегърна я, утеши я, обясни, че не знаели, че сватбата е истинска, затова не са дошли с майка й. „Обичаме те, ще приемем всяко твое решение, щом то те прави щастлива. Щом ти се чувстваш добре, значи и ние сме добре“, каза гальовно таткото и гушна 23-годишната си щерка. А после направи невероятен жест. Хвана ръката на Дани и го поздрави с думите: „Добре дошъл в семейството ни, зетко“. Петканов се разтопи от мъжкия жест и прошката и дари тъста си с шише брадърска ракия от запасите на съквартирантите.

При самия младоженец обаче никой не се появи, което е прецедент в историята на предаването. Ако някой близък няма възможност, то продуцентите го пускат на скайп, на запис, на телефон, но не оставят участника без подкрепа.

Тръгнаха много версии защо семейство Петканови не влязоха в Къщата. Едната е, че са потънали от срам от държанието на сина си и подлизурското му поведение. Той игра ролята на удобния за всички и показа пълна безхарактерност.

Другата версия е, че не са съгласни със сватбата му с Александра и са му сърдити, тъй като тя изневерила на ненагледното им синче.

Третата е, че не искат да се афишират и не им пука как ще се почувства той, ако не дойдат.

Лансира се и една доста пикантна информация. Продуцентите поканили Милен Цветков като негов колега да влезе и да го прегърне, но водещият отказал.

Той бил на нож с репортера си, непрекъснато избухвали скандали между двамата, а сега се носел слух, че Петканов се готви да го избута от стола му, тъй като след цирковете със сватбата донесъл много червени точки за рейтинга на Нова и се смятал за по-заслужил като водещ от изтъркания от употреба Цветков.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *