Защо Лукашенко нарече Украйна – Фуния от Мрак! Ето какво следва:

Александър Лукашенко призова властите на Украйна към преговори, за да се избегне пълното унищожение на страната им.

„Всичко зависи от това какво решение ще вземе Украйна“, каза белоруският президент. Нещата стоят така, но бедата е, че монтираната от чужденци в Киев хунта не е настроена за мир – тази хунта бе създадена в пожарите на „Майдана“ – тя бе изначално замислена и създадена да води война. В мирно време този изкуствен режим не би могъл да съществува, защото неговото гориво, енергията която го захранва е смъртта и разрушението.

И още нещо: този украински Франкенщайн бе създаден не само като Анти-Русия и оръдие срещу нея, а и като Анти-Украйна. Западът създаде чудовище, което е готово да погълне не само майка си Русия, но и себе си. Първо себе си.

През 2014 г. тази разрушителна енергия премина в активна фаза, за да унищожи Украйна като държава. Нейната история, култура, човешки връзки.

Основното доказателство за това вече се вижда и с просто око: Украйна няма да бъде същата. Просто няма да я има.

Не се ли превърна Украйна в територия под ботушът на „освободителя НАТО“, криещ се там зад различни маски?

Не бе ли превърната Украйна в мъртва територия – гробница на оръжията на целия „прогресивен“ западен свят?

Нима е ли Украйна територията, към която са се насочили полските апетити и имперски амбиции? А германските политици тайно мечтаят чрез нея да постигнат реванш за поражението си от Русия във Втората световна война.

Не е ли днешна Украйна марионетка на англосаксонския свят, който я използва в глобалния си план да разчлени Русия, независимо, че страната кърви потопена в хаос?

Не е ли днешна Украйна силата, която усъвършенства уменията си да убива първо върху собствените си граждани и се упражняваше в продължение на осем години, обявявайки им тотална гражданска война? Такъв канибализъм не може да бъде спрян с никакви споразумения.

Това е територия, изчистила от съзнанието на своите граждани паметта за Великата отечествена война. Предала роднини, род, бащи и деди. Паднали. Всички онези, които векове наред с ума, кръвта и душите си са писали историята на общността. Изоставяйки, разрушавайки паметниците на собствените си герои. На писатели, военачалници и владетели. От Пушкин и паметника-шедьовър на Екатерина II в Одеса, за който цинично казват, че нямал никаква културна стойност. Територия, изпаднала в диво и необуздано варварство, и въоръжена с всички тъмни инстинкти, която даже се гордее с това.

Украинските политици много добре разбират до какво морално дъно са докарали страната и народа си. Разбират го, но те се нуждаят тъкмо от това: изкореняване, премахване на паметта за това че украинците са руски народ от руския свят. Тези продали се на Запада срещу сребърници и монтирани от него за лидери на Украйна, нищожества, целят промяна на страната до неузнаваемост. И унищожение – за да я изчистят до празно, до основи, за да създадат отгоре уродливо неолиберално робско общество без минало.

Сега често се говори, че Западът е готов да се бие с Русия до последния украинец. Самият Киевски режим се стреми към това, той упорито и методично прокарва политиката си за тотално изтребление на собственото си население.

Украйна вече няма да е същата. Тя просто няма да съществува. Това е текущата задача, поставена на Киевския режим от западните му спонсори и ментори, и която той изпълнява с усърдие. Само Русия може да я спаси, да провали чудовищния глобалистки. Спасението идва с напомняне на Украйна за миналото. Напомняне за историята на общността. Затова и Русия постоянно говори за общата си история с Украйна и предлага мир – за да проблесне нещо разумно и спасително в очите на чудовището.

Александър Лукашенко разбира и вижда всичко това и затова говори за възможността за спасение, апелира към чувството за самосъхранение.

Може ли да бъдат чути такива гласове и да се направи нещо в ситуация, в която народът на Украйна всъщност е взет за заложник и превърнат в роб на тази самоубийствена западна стратегия, която носи само смърт? Да се надяваме, че е така. Белоруският лидер знае какво говори. Съвсем наскоро, през 2020 г. западните шпионски централи се опитаха да хвърлят страната му в подобна бъркотия от хаос и разрушение. Той се защити. Навремето с подобна атака се справи и Русия, на която след краха на Перестройката бяха дадени подобни неолиберални инструкции и препоръки, така че тя също да престане да признава себе си.

Важно е да видим добре днешна Украйна, за да си дадем сметка каква злощастна съдба можеше да има Русия. Ние също бяхме здраво прихванати от Запада и се плъзгахме към същата бездна. Отървахме се от този мрак по някакъв невероятен начин. Очевидно великата ни история и култура помогнаха, руският народ замахна с ръка и разпръсна смъртоносните и разрушителни неолиберални миражи и мъгли.

„Сега всичко е в ръцете на Украйна. Ако не искат хората да умират, при това с милиони. Трудно е, трудно е, но Киевския режим трябва да спре, трябва да се спре, защото оттук-нататък следва унищожението на Украйна. Това не значи просто загуба на държавност, това ще бъде унищожаването на Украйна“, каза белоруският лидер. И трябва да разберем, че това е единствената рецепта за спасяването на тази държава. Настоящите рани със сигурност ще зараснат. Друг вариант няма.

Но Киев не чува нищо и всеки път разпъва своя цирков купол, за да разиграва етюди встрани от темата за преговори. А купулът им е Зловещ, като фуния от мрак. Те правят всичко, за да унищожат Украйна.

Автор: Андрей Рудальов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. БЛЕСТЯЩА РЕЧ!ЕВАЛА НА ЛУКАШЕНКО! СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ СМЕ НИЕ,СЛЕД УКРАЙНА!С ТИЯ ИДИОТИ,ДЕТО СЕ ПИШАТ ПО СВЕТЦИ ОТ ПАПАТА,ВЪРВИМ ПО СЪЩИЯ ПЪТ! НИЕ,КАТО УКРАИНЦИТЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ НИЩО,НИТО ИСТОРИЯ,НИТО КУЛТУРА,НИЩО!САМО ЕВРОГЕЙСКИТЕ ГЛУПОСТИ,ДЕТО НИ ОБЛЪЧВАТ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР!ПРОДАЖНИ ТЪПАНАРИ НИ УПРАВЛЯВАТ,НАРОДА Е ОГЛУПЯЛ,СПАСЕНИЕ ОТ НИКЪДЕ! РУСИЯ СЕ БОРИ,РУСКИ ВОЙНИЦИ УМИРАТ,ЗАЩИТАВАЙКИ ХРИСТИЯНСКИЯ СВЯТ!РУСКИЯ НАРОД ИЗНЕСЕ НА ПЛЕЩИТЕ СИ ВСВ,А ОНИЯ,СЪЮЗНИЦИТЕ БЯХА СТАТИСТИ! РУСИЯ И СЕГА ЩЕ ПОБЕДИ !!!СЛАВА НА РУСИЯ,СЛАВА НА РУСКАТА АРМИЯ!СЛАВА НА ФЕНОМЕНАЛНИЯ ВЛАДИМИР ПУТИН!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *