Защо Бареков се отказа от участие на Изборите! Истината ще ви Шокира! Вижте я само ТУК:

Клоунът на българската политика Николай Бареков направи поредното салтомортале на манежа, като внезапно се отказа да участва в изборите през март.

Направи го театрално и изключително некадърно, в стила на всичките си досегашни изпълнения, с които може да участва в класацията за „Анти-Оскарите“.

След като рева по всички телевизии и сайтове, след като показно ряза и къса снимките на политици от половината спектър на дясното и лявото, изведнъж скочи срещу ЦИК, като ги нарече – ЦИРК и с гордо вдигната грива изрева като дресиран лъв: „Няма да участвам в представлението!“.

Той обяви ЦИК за поръчков орган, който умишлено не го регистрирал навреме и направил всичко възможно да осуети участието на новото му движение „Презареди България“ в изборите. А когато все пак след хиляди къчове и протести на пловдивския кавалджия, бутиковото му движение бе регистрирано, той би отбой и каза, че няма да им играе по свирката и на манежа.

А днес се оплака, че в ЦИК умишлено изтегли номер за бюлетината му, уж че е неволна грешка, за да се гаврят с него.

„Ние доброволно се отказахме да участваме в изборите, понеже мачът е нагласен. Обявихме това тези дни, но въпреки всичко от ЦИК ни дадоха номер 15.

И за какво ще гласуват хората с номер 15, когато  нямаме нито един регистриран кандидат за народен представител“, попита разлютено Бареков.

Абе, Бареков!

Какво ти е виновна ЦИК, че нямаш депутати? Че нито една представителна персона не се съгласи да обвърже името си с тотално компрометираната ти личност и да влезе в листите ти… И именно по тая причина ти се отказа от проекта си „Презареди България“ още в зародиш.

И след като се оказа, че на предизборната ти каруца не се е качил никой, ти вместо да се скриеш вдънземя от срам, реши да разиграваш циркове, примесени със заплахи.

На предните избори успя да привлечеш част от балъците. Те влязоха в парламента и като те видяха колко струваш, се разпиляха като есенни листа, ставайки кой независим, кой зависим, но от други…

Сега обаче балъци няма!

Пари от Цветан Василев – също!
На всички беше ясно, че на предходните избори ти цъфна на политическия хоризонт с цел да го играеш патерица на ГЕРБ – с подло подлъгваща антигерберска платформа. И така да привлечеш недоволните.

Но ти си гнила патерица, на която никой не би се опрял, защото със сигурност ще падне.

И на тези избори, и на предишните, ти Бареков стоя като срамежлива булка в политическия ъгъл с надеждата някой да те поиска /финансира/, но такъв смелчага не се намери. Нито отляво, нито отдясно, нито от центъра.

Даже разпадащите се псевдо-реформатори не посмяха да те използват, за да не ги дозакопаеш. А вместо теб предпочетоха за коалиционен партньор циркаджията – пънкар Светльо Витков.

И като не дойдоха пари отникъде, даже от любимия ти Цветан Василев, ти като един проскубан и станал за посмешище стар циркаджийски лъв набързо избяга от манежа и обяви ЦИК за ЦИРК, а изборите за манипулирани и предварително решени.

Това е политическата ти история, Бареков! А всички останали представи за величието и значимостта ти си битуват само в твоята глава!

Нарцисизмът така те е завладял, че ние от Скандално.нет никак няма да се учудим ако утре и ти, като бившия си ментор Борисов, се изокаш по телевизията, че си новият Левски.

Ама не се напъвай. Вече си имаме един такъв – Бойко Методиев Борисов. И психиатрите усилено го анализират.

А на теб „Новият Джорджано в политиката“ ще ти приляга повече? Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *