Започва се! Колони от Стотици руски танкове Т-72 и Т-90 се движат към Харков и Донбас

Вероятно остават няколко часа до началото на мащабна руска в Донбас. Днес министърът на външните работи на Русия С. Лавров изпрати телеграма до Киев, съдържаща ултиматум или Киев незабавно да пристъпи към изпълнение на исканията на Москва, или въпросът ще бъде решен посредством пълномащабна военна намеса на руската армия.

Трябва да се отбележи, че това най-вероятно е последният ултиматум на Русия към Украйна.

На границата на Русия и Украйна срещу гр. Харков са забелязани големи военни фаланги, съставени от танкове Т-72.

Най-малко 50 нови танка Т-90 пък влязоха днес по-рано в Луганска област близо до град Сватово

Голям руско-беларуски военен конвой беше забелязан да се движи и на юг към град Маларита, който е на 25 км. от границата на Беларус с Полша и Украйна.

През последните две седмици Путин и Лукашенко се срещат за разговори буквално през ден, съобщават информационните агенции.

Русия се готви за мащабна атака, която се очаква да започне до часове.

ВИЖ СВОДКА ОТ ФРОНТА НА 27.12.22 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/N-onG_0AdXc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. ДАВАЙТЕ БРАТУШКИ,ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ЧАКАМЕ ПОБЕДАТА ВИ,ЗА УЖАС НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МАСТИИ! 80% ОТ НАРОДА НИ Е С ВАС!!!ПОСЛЕ,ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ,ИДВАТЕ И У НАС!!!ОСВОБОДЕТЕ НАРОДА ОТ ТИЯ ИЗРОДИ,КРЪВОПИЙЦИ И ПУТКОПОКЛОННИЦИ! ИЗПИХА КРЪВТА НА ДЕЦАТА НИ,НА РИДИТЕЛИТЕ НИ,БАСТА,ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ РУСКАТА АРМИЯ!ВИЕ САМО ЕЛАТЕ!НАШИЯ ИЗСТРАДАЛ НАРОД НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ 500 ГОДИНИ РОБСТВО!НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИЗТРЪГНЕ ОТ СЪРЦАТА НИ,ОБИЧТА КЪМ ВАС,КЪМ РУСИЯ! СЛАВА НА РУСКАТА АРМИЯ! СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ ПУТИН!ТРЕПЕРЕТЕ НИЩОЖЕСТВА,НАШИТЕ РУСКИ БРАТЯ ИДАТ! ЗА УЖАС НА ВАС,БОКЛУЦИ!!!

  2. бой по тая паплач..казал съм,че до края на март нещата трябва да са приключили…такава е Божията воля..

  3. вова недей чака ами пускай първа гвардейска танкова армия…

  4. ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ!!! НАРОДА ЛИКУВА!!! СМЪРТ НА ФАШИЗМА!!! ДА ЗДРАСТВУЕТ ПУТИН !!!

  5. СЛАВА ВЕЛИКИ И СВЯТИ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ ИДВАЙТЕ СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ СВЯТИ РУСКИ БРАТЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ИМАТЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НИКОЙ НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ ИЗТРЪГНЕ ОТ ДУШИТЕ НА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИДВАЙТЕ БРАТУШКИ ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ КАТО НА ШИПКА

  6. Ха така, давайте по- твърдо, какво ги лигавите тия предатели, целият свят вас гледа, ама давайте докрай!
    Амин!

  7. АДМИРАЛ ГОРШКОВ С ХИПЕРЗВУКОВИТЕ РАКЕТИ ЦИРЦОН ИЗЛИЗА НА БОЙНО ДЕЖУРСТВО В БАРЕНЦОВО МОРЕ.ПОСЕЙДОН СА ДО БРЕГОВЕТЕ НА САЩ. МИСЛЕТЕ ГОВЕДА ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА МИЛОСТ ЗА ВАС ПРЕДАТЕЛИТЕ.

  8. Почват,почват до часове, ама нищо не почват. На мен ми се изчака чакалото да чакам. Какво се мотат с тия укри та не ги изчистят веднъж за винаги , не знам. Сигурно и има някакви договорки за които не си говори на глас.

  9. няма договорки…не бързат с режима на зеления…той ще падне като круша…целтта е западния икономически колапс и удар въру неолибералния световен ред…режима на зеленски трябва повечко да постои,за да продължи безконтролното наливане на средства…до потъване в блатото-от което няма излизане..накрая ще се окаже,че вовата е брилянтен шахматист…

    • На какво гадаеш, ако не е тайна… Боб, карти, кафе или палантир(стъклено кълбо) :)
      Иначе относно шаха… в Пентагона отлично знаят, че Вова е топ специалист, но не са си представяли че ще ги матира по тоя начин (и изобщо).

      • не гадая пич…разбирам от философия и психология повече от всички..а,щях да забравя-и виждам по надалеч от носа си..напред…в идващото..

  10. Ясновидец- имаш палец и от мен. Колкото повече- толкова повече(затъват).
    За нас остава урока по търпение.
    Жалкото е за русначетата, принудени насилствено от режима на зелката да вървят в месомелачката.

  11. не гадая пич…разбирам от философия и психология повече от всички..а,щях да забравя-и виждам по надалеч от носа си..напред…в идващото..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *