Заплаха! Сашо Майонезата предупреди Елен да си затваря устата, защото ще си изпати

Елен и партаЕлен Колева продължава да бъде обект на тормоз и заплахи от бившата си половинка Александър Найденов.

Явно екслюбимият й не може да се примири, че тя съществува, диша и си живее живота и без него.

„Ако не си затваряш устата и ако продължаваш да дрънкаш, ще си патиш“, това  може би е една от най-безобидните от всички заплахи, които са отправена към актрисата от бившия й любим, с когото двамата имаха връзка в продължение на цели шест години.

Той взе и погуби най-хубавите години от живота ми, призна Елен пред известно списание, спря ми кариерата, не ми даваше да приемам роли, режисьорите ме търсеха, а аз отговарях не, защото не ми беше разрешено да кажа да, повдигна част от завесата актрисата.

Въпреки че Колева упорито отказва да коментира изсипващите се непрекъснато отгоре й злостни коментари и невероятни епитети, с които бизнесменът я нарича публично по телезиите, тя явно продължава да се страхува от отмъщение и вярва, че Найденов е способен на него. Колкото и пъти да бъде попитана как ще коментира, че  е обслужила цял футболен отбор и как му е изневерявала с всичко що мърда, тя обяснява, че е оставила миналото зад гърба си и не иска да говори за това. Нейни близки са категорични, че тя никак не живее спокойно и непрекъснато се оглежда.

Една снимка от нейна ваканция в чужбина, на която тя изглежда страшно апетитно, отново разпали въображението на ревнивеца и той веднага се запита къде и с кого е тя. И приготви подерната кофа с помия.

Аз не мога да се правя, че не съществувам, признала актрисата пред свои приятелки. Страхът, който изпитва от бившия си изобщо не намаляват с времето. Тя е сигурна, че той ще достигне до крайност, ако тя си намери гадже или изпълни мечтата си да се задоми и да си роди дете. Според нея Сашо бил категоричен, че иска да я унищожи и се стигнало дотам, че я заплашвал не само с убийство, но и да я залее с киселина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *