Запалиха палата на Баневи в „Бояна“! Евгения призна: Изнудват ме с Голи Снимки! (СНИМКИ ОТ ПОЖАРА) Виж Тук:

БаневаРезиденцията на скандалното семейство Баневи в „Бояна“ бе  подпалена в понеделник вечерта.

Двама души нахлули в луксозния имот,  залели със запалителна течност мебелите на първия етаж и им драснали клечката. Според записите от камерите и двамата пиромани носят маски на лицата и не могат да бъдат идентифицирани.

„Това е пореден опит за покушение срещу семейството ми! Никой не реагира на жалбите ни, а от две години получаваме непрекъснато заплахи.  За мен това е  отказ от правосъдие и от внимание към хората в тази държава!“, коментира ядосаната Евгения Банева.

Щетите от палежа са много сериозни, но двамата със съпруга й са щастливи, че са живи. Същата нощ те трябвало да си бъдат в резиденцията, но им дошли неочаквано голяма група туристи  в приватизирания от тях къмпинг „Русалка“. И затова останали заради тях още една вечер.

„Искали са да ни изгорят живи, но нас случайно ни нямаше“, изплака бизнес-дамата.

Тя призна, че няколко дни преди палежа й бил поискан откуп от 500 хиляди евро. Мъжки глас я заплашил, че ако не плати, ще се наложи да си купува нови мебели.

Баневи
Така изглеждат някои от помещенията след пожара

Върху нас се упражнява рекет от охранителна фирма. Името на човека отдавна е дадено на прокуратурата, писали сме всякакви жалби срещу него. Сигурна съм, че той е поръчителят на това гнусно деяние и смятам, че никой няма да си мръдне пръста да ни защити, въпреки че името му фигурира във всичките ни жалби.
Според  Банева рекетьорът , който поръчва атаките срещу тях, има разпънат чадър над себе си от най-високо ниво.

Обажда ни се един и същи глас от скрит номер. Заплашва ни. Мен даже се опита да ме рекетира с голи снимки, които притежавал.

Иска пари, а като не му дадем – действа!

„Започна се с опожаряването на нашата вила  в „Русалка“ преди година и половина. През април се опитаха да запалят един от ресторантите ни в къмпинга. Запалиха ми офиса в София, а после хвърлиха бомба в него. Почеркът е един и същ, полицията започва разследване, но не стига доникъде.

Въпреки палежите, голите снимки на Банева били пуснати в социалната мрежа, но отново не се разбрало от кого.

Сега и аз и Николай се страхуваме за живота си, призна бизнесменката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ами ти патки ли пасеш? изгукай му – мило, до ден кажи де да тъ чакам и ти нося ен мъней! А, после наеми един фотограф и дронове и като ме дадеш куфарчето или сака го проследи! Ако дай му и фалшиви пари, за всеки случай… Абе вие сте швакани с пари, а се вайкаш? нямаш ли въображение? Аз ако имах толкова пари като теб, щях да се кефя, да карам такива рекетьори да псуват на поразия. развинтена фантазия имам, но не мога да я подплатя с дронове и друго…парите не стигат. Иначе щях да стана като Зоро – само бандити щях да цакам и да снасям СРС-тата и в медиите и пред МВР. Ама нема пари бе? А ти си бъкана с пари и се оплакваш? какъвто и чадър да има над рекетьора, докато чадъра се задейства, можеш да го накараш да пропсува и майка си… Ами вземи си три питбула и идии с тях на срещата! като му дадеш парите дай команда – За топките! Е, двата ще му държат топките с уста, а третият ще лапне куфарчето… Едва ли рекетьора няма да го пусне? а после извади диктофона и записвай показания – Кой е чадъра над него? Кой го праща или е сам? е, колкото и да лъже все нещо ще каже! топките на човека са му по-мили от чадъра…А ти се вайкаш? абе нямате фантазия и това си е. но пари имате. Жалко, че не ги използзувате срещу рекета…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *