Западът праща желязо. Кръвта от нас

Паника втресе евроатлантическата глутница от референдума за спасението на българския лев. Майкопродавците бързат да въведат цени и в евро, паралелно с лева, от лятото… Напъват се да прецакат референдума. Волята на народа. Интереса на данъкоплатците.

Гузни са евроеничарите, защото знаят, че съзнателно и предумишлено убиват и последните остатъци от българската независимост и интереса на хората. Само и само, за да слугуват на Запада. Дори без Западът да ги натиска. От слугинска страст затриват държавността.

Ще стане по-скъпо, по-лошо за всички. Ще изплащаме кредитите на богатите западняци. Ще бъдем финансови донори на олигарсите. Централната ни банка става щатен ибрикчия на криптомафията. Евроатлантическата глутница бърза да прецака народа. Както вече го прецака с приемането ни в ЕС и НАТО без референдуми и информиран избор.

По същата корупционна схема купените от САЩ и Брюксел продажници в парламента ни вкарват във войната на Запада срещу Русия в Украйна. Проформа питат Конституционния съд за мобилизация. Вече са решили да изпълнят заповед от САЩ да пращат българи да убиват правнуците на своите освободители. Времето ги притиска. Бързат с танковете. Но западняшките танкове без източноевропейско пушечно месо във вид на пехота не вършат работа. Ние не можем да дарим танкове, ала ще ни принудят за компенсация да проводим пехота за обезпечение на позициите на бронираните машини.

Западът праща желязо. Кръвта от нас. Такава е съдбата на поробените. Убийството на българския лев е прелюдия. Въвеждането на еврото – камикадзе на България. Дано Русия ги изпревари. Достатъчно грешки допусна.

Милен Милушев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Решили да пращат българи да убиват правнуците на нашите освободители. Я пак? Никого няма да убиват нашите ако ги пратят в Украйна, просто ще ни ги върнат в черни найлонови чували, ако им съберат парчетата.

  2. Фашистка България беше бомбандирана от Съюзниците САЩ и УК.
    Днес обаче Фашистка България трябва да бъде ударена от Русия.
    защото пак и обявихме ВОЙНА.

  3. Ще убиват,ще убива и още как. Защото след тях ще вървят азовските заградителни отряди. Ако тръгнеш назад-куршум,ако опиташ да се предадеш-куршум,ако не стреляш по русите теб отстрелват. Ако искаш избираи. Така загинаха хиляди укри и наемници от цял свят.

    • Обикновено, който си няма понятие от война и сатанинското наглосаксонко племе така си мисли. Войната за доста народ е видеоигра …. и не си дават сметка, че ще пратят българите не за да избиват руснаци, а за да бъдем избити.

  4. Бандитите на евро-атлантизма премахнаха всеобщата и задължителна военна служба на 31 Декември 2007 – набор 1988 е бил последният набор войници. И какво се получава – в страната страната имаме мъже средно от 35 до 60 годишна възраст, които са зачислени по Запаса и които сега се гласят отново да привикат на сборове и не дай Боже – да ги пратят срещу Русия. От друга страна, мъжете от 18 до 35 години не са служили и не се числят в никакъв запас – за тях няма военни сборове и мобилизация. Но Конституцията ни определя защитата на България като дълг на ВСЕКИ български гражданин.Така у нас имаме две групи мъже: 1.дискриминирани, които и в запас ги викат, и мобилизират и 2. привилигеровани – тези от 18 до 35 годишна възраст. При такава ГРУБА социална несправедливост, дискриминираните хора не трябва да седят със скръстени ръце и да се оставят да ги водят на заколение.

  5. Е, тогава всички запасняци на жълтите павета с павета!! Днес сме 2023 година а не средновековието, нямяме лоялност към фащ и блудницата европа – никой не ни е питал дали искаме да сме техни членове.

    • Не само нямаме лоялност, а искаме всеки един техен изрод да бъде убит. Същото се отнася и за българските им подлоги от държавната администрация и НПО-тата, които провеждаха геноцид над българите 33 г.

  6. Прочетете отново член 59 от конституцията и редакционния му анализ в една предишна статия.
    Кой „запасняк“ е полагал клетва да защитава чуждо отечество, ОТАН, ЕС?
    Или РБ- фирмата?
    Клели сте се пред НРБ.
    Идентифицирайте кой е врага, от който да я защитавате.

    • Абсолютна истина !
      Аз съм се клел в НРБ (Народна Република България) !
      Не приемам,че добре организираното бездържавие,наречено днес Република България заслужава да го защитавам ! Умно-красивите изтресляци да заминават в Усраина – да защитават еврогейовете …..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *