Залитна ли Здравко по Гонзовица? Вижте сами

Здравко сваля СветланаИзвестният с подвизите си женкар Здравко от „Ритон“ досега сдържаше коцкарския си характер, но вече го отприщи.

След като Светлана Василева се превърна в Лолитката в Къщата, която трябва да бъде закриляна и глезена от всички, защото Иво Танев я напада за невежеството й, Ернестина и Катя взеха ролите на майки, а Здравко се натисна за баща. И докато дамите я утешават наистина по майчински, то Здравко я гушка и прегръща съвсем не по бащински. А тя  непрекъснато сяда до него и отърква силикона си в тялото му, уж от притеснение, или уж от страх.

По време на номинациите снощи, Гонзовица се беше разположила между Ритонците и ту се облягаше на бозките на Катя, ту се хвърляше на рамото на Здравко, а той бащински я беше прегърнал през цялото време.

В Къщата няма шанс да се случи нищо друго, освен опипване, но не е сигурно вън дали Светлето няма да благодари подобаващо на закрилника си, който явно няма нищо против и отсега се облизва като котарак.

Музиканти разказват, че в младите години на семейството, „ритонът“ много кръшкал и в хотелите, докато са на турне, непрекъснато се намърдвал в стаята на някоя от балерините.

Катя беснеела, вдигала му скандали и често го заключвала отвътре, оставяйки го да спи в коридора. Той обаче чукал от врата на  врата и все някой го приютявал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *