Журналистът Катя Илиева: Борисов е така изпаднал, че новите снимки от спалнята му помагат! Заглушават гигантската афера за АМ ”Хемус”, за която ще влезе в Затвора!

„Бойко Борисов до такава степен е изпаднал, че скандала с новите снимките от спалнята всъщност му помага. Даже си мисля, че снимките бяха пуснати с цел да заглушат гигантската афера за АМ ”Хемус”, която мисля си, българският народ не може да осъзнае като мащаб и да оцени подобаващо сериозно. Новите снимки на спящия в спалнята си Борисов в компанията на пълното си с нови пачки чекмедже, не показват нищо ново, освен още повече да ни погнусяват от това нещо, което търпяхме 12 години“.

Това заяви разследващият журналист Катя Илиева в коментар за новите снимки от спалнята на Бойко Борисов в предаването „Крум Савов Live“ по Телевизия 7/8.

Имам някакви догадки защо тази втора порция снимки излиза точно сега. Мисля, че причината е да заглуши мегаскандала около откраднатите милиарди от магистрала „Хемус“, както и останалите скандални разкрития на служебния кабинет, на Бойко Рашков и разбира се, на министъра на регионалното развитие Виолета Комитова. Нещата около „Хемус“ са безпрецедентни, направо страховити. Две трети от парите за строежа на цялата магистрала просто са откраднати.

И нещо още по-страшно: Борисов и престъпната му групировка ГЕРБ са се опитали да накарат българския народ три пъти да си плати за тази магистрала. Какво имам предвид: Виждаме че, тя трудно би могла да се изгради в следващите 10 години. ГЕРБ са я проектирали така че тя да минава през свлачищни райони, райони, които не са отчуждени, райони, които са спорни и така нататък… Тоест, там, за където е била планирана да мине тази магистрала, не е възможно да се случи. И това е друг един капан, оставен от Борисов, на който очевидно му е било ясно, че няма да е четвърти път премиер, заяви тя.

„Милионите от саковете, с които са изнесени част от парите за „Хемус“ – все още нямаме отговори чии джобове са напълнили, от кои банки са теглени и така нататък. Ако прокуратурата на Гешев реши да разследва, ще установи виновните много бързо и лесно. Тя е показвала, че когато Борисов й нареди да работи, го прави качествено, скоростно и с цялата си сила и мощ. Сега обаче нещо се ослушва, както и по много много други кражби и злоупотреби на предишната власт. Но колкото и Гешев да пази Борисов, той рано или късно ще влезе в затвора. Ако не за „Хемус“, то за кражбите покрай АМ „Тракия“, санирането и пр. гешефти“, каза още журналистката. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ГЕШЕВ И ХВЪРЧАЩИЯ ТРИМОРЕЦ В ПРЕИЗПОДНЯТА ДА ВЛЯЗАТ В 9 КРЪГ НА АДА ЗАЕДНО С ПОТОМЦИТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ СИ

  2. Ceгa някoй нaпиca коментар, чe ca убили Дoгaн и други хoрa и тaйнo ни прeвзeмaт държaвaтa, чoвeкa нe cкри, чe oт щaтитe ca гo нaпрaвили, нo нaли cмe в EC? Кoму e нужнo дa ни взeмaт държaвaтa? Пeeвcки, Бoйкo, прocтo нe иcкaт дa прeдaдaт държaвaтa ни в чужди ръцe, тoвa e. Шoкирaх ce, кaтo гo прoчeтoх и рaзбрaх!

  3. Как новите снимки от спалнята на Боко противоречат, заглушават и отвличат вниманието от АМ“Хемус“. Напротив – показват къде са част от откраднатите пари.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *