Жоро Главата записал Николета студентка, но тя и досега е в първи курс

Николета джукиВъпреки големите си претенции, хвалене и надувки, Николета Лозанова все още е без диплома за висше образование и няма надежда скоро да я получи, освен ако някой не й я купи.

Плеймейтката не успя да завърши Университета за национално и световно стопанство, където за кратко бе студентка.

Полу бившата футолна съпруга  се записала да учи там, когато била гадже на сина на взривения в асансьор сикаджийски бос Стоил Славов – Жоро Главата. Той лично я накарал да учи, за да добие по-интелигентен вид, пък и да вземе някаква тапия отнякъде. Тя обаче дори и един семестър не могла да изкара във вуза.

Според нейни състуденти Николета рядко се мяркала на лекции и била скъсана на всички изпити, въпреки че правела мили очи на преподавателите. Логично било тя да продължи точно в икономическия институт, тъй като  е завършила средното си образование със специалност „икономика“ в пловдивска гимназия.

Всъщност Лозанова неведнъж е признавала, че доста трудничко е завършила и гимназия. Науките не били за нея и едва изкарвала средни  оценки. Главата я бил протежирал да стане студентка, обаче там предметите й се видяли доста заплетени и не могла да обели и дума на изпитите.

Тя прави същото и в ефир, но понеже предаването е на запис, все успяват да направят някой дубъл, в който тя гладко си казва целия текст.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *