Жесток гаф на Орлин Павлов в „Като две капки вода“ – пя само по парфюм!

Орлин токНа Орлин Павлов не му върви не само в любовта, но и в шоуто „Като две капки вода“.

Той не само все изтегля късата клечка, която му отрежда да имитира неподходящи певци, но явно и гримьорите не си дават много зор да „укрепят“ фасадата му да не се разпилее. При снощната имитация на Елена Папаризу първо падна едното токче на обувката му. Орлин смело закуцука по сцената, но имаше и да танцува и нещата станаха още по-сложни.

Докато се кривеше, а танцьорите го вдигаха на ръце, микрофонът му се заплете в дългата перука и падна на части на земята. Блондинът не разбра както е станало и продължи да пее, но без звук. Зуека и Рачков се затичаха през сцената да му връчат портативен микрофон, но Орлин изкара цял куплет в ролята на глухоням и тогава влезе с глас направо в припева. Накрая ефирната му рокличка се заплете и мъжагата едва не остана по слипове.

орилн токче„Ей, ама ти завърши песента само по парфюм“, избъзикаха го водещите, докато певецът опипваше главата си да види дали поне перуката му е останала.

Най-несправедливо от всички беше журито. Макар че пя много добре /поне докато имаше микрофон/, тримата съдии му дадоха ниски оценки, понеже бил направил много гафове.  Орлин нямаше вина, че са му изработили толкова нестабилни обувки, на които хвърчат токчетата, нито че някой не се е съобразил, че дългата перука може да се заплете в микрофона по време на сложните танци.

Гафът беше на стилистите и гримьорите, но го отнесе той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *