Жени и Тачо пак пред развод заради Кела

Жени голЖени Калканджиева помоли Големия брат да й доведе адвокат по бракоразводни дела.

Тя до такава степен побесня срещу любимия си съпруг Тачо, че поиска да го сложи в графата бивши съпрузи.

Скандалът както винаги стана заради бира. Тачо си пийна и започна да се звери на жена си, че не е достатъчно оправна и не може да изиска от Брадъра всяка вечер да има биричка в Къщата. до края на предаването ти бира няма да пиеш, развика се шестата по красота. Виждаш как ти действа и как излагаш всички тук.

На мен ли ми действа, ма, запали на четвърт Тачо. Бирата щяла да ми забрани! Не стига, че ми забрани да живея в собствения ми апартамент…Той е толкова твой, колкото аз ти го купих и аз ще кажа ще ти давам ли ключовете или няма, тропна с крак жена му. Защото да не мислиш, че не зная, че след Зорница имаше друга? Да не ме смяташ за толкова проста, че не знам за онова момиченце, което отиде в Унгария?

Абе я си гледай работата и върви при оня Мела ли беше, Кела ли беше и не ме занимавай! – разкрещя се Тачо. Двамата отново си размениха „мили“ думи и то на такива децибели, че съквартирантите едва не заеха поза мирно. Някои се опитаха да ги укротят, но мисията беше повече от невъзможна.

След като изтрезняха, Тачо се опита да подкупи Жени със закуска в леглото, но тя беше сърдита. Съквартирантките този път бяха по-твърди и Йорданка Христова я накара да се извини на мъжа си и да се сдобрят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *