Жената на Асен Блатечки изпъди Диляна Попова от киното

Диляна1Половинката на актьора Асен Блатечки – Катерина Горанова, на всеослушание твърди, че му е  простила изневярата  с Диляна Попова, обаче всъщност не е така.

Няма жена, която да прости такова нищо, особено когато съперницата й е родила и бебе. Затова Катя тайно е решила да съсипе моделката, издават нейни приятелки.

Катерина се е заканила, че ще прекрати завинаги мераците на Диляна за актьорска кариера и няма да я допусне повече на екран.  Горанова заема шефска длъжност в киноцентъра „Ню Бояна филм“ и от нея зависи кои наши артисти да лансира и кои да не видят повече снимачна площадка. В момента всички  й се мазнят  за роля в някой филм или сериал.

Новото положение, до което  жената на Блатечки се добра в киноцентъра й дава огромна власт и според запознати, първото, което ще направи е, да забрани на  Диляна да се дават каквито и да било роли във филми и така  ще се прости завинаги с киното.

 След като успя да си върне Асен у дома и да го накара да се грижи за истинското си семейство, сега  Горанова се опитва да  унищожи славата на съперничката си и да й покаже превъзходството си.

Цяло лято Блатечки  прекара със семейството си на различни скъпи  почивки, а Диляна бе оставена сама да отглежда Борил. Единственото, което актьорът й праща, са парите и то заради детето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *