Ето я новата Мис Плеймейт!

Виктория222-годишната Виктория Ангелова стана  Мис Плеймейт 2015 на скромна церемония в сравнение с други години.

Столичанката пребори конкуренцията в  конкурса, който се проведе снощи в елитен столичен клуб. В първия кръг претендентките, които не бяха много на брой, се разходиха по бельо, а във втория правиха опити да съблазняват публиката със страстни закачки помежду си.

Виктория Ангелова беше избрана буквално единодушно от журито ценители. „Чувствам се велико! Чувствам се щастлива! От мен зависи какво ще ми донесе тази награда в бъдеще и ще се постарая.”, сподели веднага новата плеймейтка.

Тя е работила като крупие, но като носителка на титлата, смята да се занимава с по-различни неща.  Виктория веднага се застрахова, че има приятел и сърцето й е заето. Защо ли тази картинка ни е позната от миналите конкурси, а мистериозният приятел после изчезва незнайно къде.

„Искам да се развивам. Искам да уча и да пътувам”, каза победителката, която явно досега не ни е направила труда поне да се запише в някой университет. Пак добре, че не каза, че обича да плете терлички и вечер си ляга със „Сънчо“, иронизираха в мрежата.

Предишната носителка Елена Кучкова отказа да се яви на конкурса и да връчи короната на наследницата си. Тя обясни, че го бойкотира по лични и философски причини, които никой не можа да разгадае.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Хич не е скромна откъм силикон. Много мъжки бебето може да накърми.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *