ЕТО КОЙ ФАЛИРА КТБ! Разсекретена Стенограма Разкри Страшната Истина! Виж Тук:

Стенограмата за фалита на КТБ се оказа най-страшната държавна тайна!

Тайна, от която треперят много хора, защото са във властта и столовете им ще се разклатят. Битката при президента Радев за разсекретяването на поне едната стенограма се оказа повече от епична.

В битката се метна и Росен Плевнелиев, който заяви, че е национално предателство да се разсекретявят документи. А не е ли предателство да оставиш толкова хора без спестяванията им, да ги орежеш, да им стопираш бизнеса и парите и да  връщаш  след цяла година ?

Не е ли непочтено към цял един народ да вземеш от държавния бюджет, тоест от данъците му 3 милиарда лева и да покриеш част от дълговете на една фалирала банка?

Прокуратурата, /ако имахме такава и беше румънска/, отдавна щеше да е извадила  на светло имената на тези, които заличиха банката. Защото това първо са известни хора, близки до самата прокуратура и второ продължават да си купуват за жълти стотинки активите на институцията. Но оттам цари гордо мълчание, което видите ли, било държавна тайна.

Ами нали държавата – това сме ние – хората!

Защо се пази в тайна кой ни ограби?

Впрочем тайната отдавна е обществена и в нея няма нищо изненадващо.

Всички знаят за тайното участие на Йордан Цонев и протежето му Пеевски в совалките около банката, всички знаят, че няма как един такъв фалит да се случи, ако няма огромен чадър отгоре. Чадърът бе разпънат от Борисов. Всеки имаше различен мотив. ДПС и Пеевски и сие да си запазят парите и да ги утроят, а Борисов да свали Орешарски и да докаже, че един икономист не е способен да се оправи дори с банковата система.

Намери се умен човек, който не позволи рухването на другите две банки, а и самият Иван Искров се изплаши, че кризата ще стане неконтролируема.

Да. В дъното на пладнешкия обир на КТБ са Доган, Пеевски, Йордан Цонев, Борисов и марионетките им. А съгласие са дали и от ЦРУ, пише сайтът Фрогнюз. Своя дял са дали и магистрати, висши чиновници и даже ДАНС. С мълчание.

Освен всичко с фалита са прикрити и сделки за милиони лева за продажба на оръжие на ИДИЛ, твърдят икономисти.

Но ако някой вярва, че разсекретяването на стенограмата ще промени нещо и ще посочи виновниците с пръст, жестоко се лъже.

Каквото трябва, вече е заметено.

Документите ще се появят в редактиран вариант.

Ще остане да реве само Плевнелиев, който пък има личен интерес да прикрие свои хора, замесени във фалита.

Кучетата ще полаят малко, а керванът ще продължи да си върви.

Пардон, да краде!

А безродниците ще продължават да ограбват България!

Докато им позволяваме!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Фалита на КТБ е разиграван веднаж от Валентин Моллов с ПЧБ,това е втора серия.Важното в случая е да познаваш закона за даването на лиценз за откриване банка.Т.Валчев ги раздаваше на килограм……

    • Е, разбирате ли защо управляващата класа е богата и лидерите й казват, че се живее добре у нас!?

  2. До кога ще се прикриват крадците от вашия ешелон.

  3. balgaria se upravliava ot prestapnici a zatvorite v stranata sa palni s drebni kradci kokoskari po malkite prestapnici v zatvora a golemite prestapnici ni sadiat i upravliavat e tova veche ne e darjava moje li tova da se tarpi r e v o l u c i a ako ne se mahnat revolucia

    • Каква оставка бе оставка – затвор за всички до сега 25 годинииииии. Оставката си е маниполация за още кражби и прикриване на крадците.

  4. Няма място от много умуване. Всички знаят, че за България решенията се вземат извън страната. Правителството само изпълнява. Нали не сте забравили, че събитията се развиха, след като в страната се появи Джон Маккейн, който инструктира ДПС, като първоначално Пеевски нападна КТБ, а след него Местан-без никаква причина заяви, че ДПС оттегля подкрепата си за правителството. Причините са 2 – първата е да се ликвидира икономическото влияние на Русия в България и втората- да се преразпредели на безценица имуществото на банката, а то е от стратегически отрасли. Отказът да се подкрепи финансово КТБ и държавата да изплати обезпечените влогове е наказателната мярка за народа, че е допуснал ситуацията с КТБ. Кратко и ясно. За тези които все още се съмняват, би трябвало да припомним, че малко преди да „гръмне“ КТБ, правителството без никакъв шум рефинансира една банка с огромна сума, като публична тайна е, че основният и кредитополучател /в пълен разрез с банковата практика/ е една „съмнителна личност“.

  5. ostavka za borisov van ot parlamenta mrasno bankiansko kuche borisov mrazim te iskame prezidentska republika sas general radev i drujba s bratskia ruski narod da jiveiat radev i putin pomogni ni gospodi

  6. Това че Роско се хвърли на амбразурата сочи че един от главните виновници е Прокопиев, и той доста намаза от далаверата. Чудното е защо го пропускат всички? Може би защото със Цветелинка и сега са в основата на всички далавери в държавата!?

  7. borisov e goliama prokaza zatvora ne e sigurno miasto za nego zastoto e glavataria na mafiata v balgaria nai sigurno mojem da se ottarvem kato nai dobria nachin e niakoi da go gramne niama li niakoi dobar snaiperist ste go blagoslaviame cial jivot a dano

  8. mrazim te borisov ti jelaes smartta na naroda a nie naroda nai mnogo jelaem tvoiata smart vseki chas v balgaria umirat po 8 choveka a na den po 192 van ot jivota ni borisov proklet da si imas li savest borisov tezi hora umirat po tvoia vina povrasta ni se ot gadnata ti mutra

    • И престани да пишеш на латиница.Нахална си като муха!

  9. poglednete se borisov peevski cvetanob l pavlova i fedosova strahlivia cacarov gnus ni e da vi gledame ne se pokazvaite naroda e otvraten ot vas poglednete se praseta oskoteli ste ot krajbi laji i preiajdane naroda umira zaradi vas ubiici na balgaria

  10. zov za pomost pomost balgaria zagiva molim bratska rusia gospodin ptin bratia pomognete balgaria zagiva

    • В другите сайтове е забранено да се пише на латиница.
      Моля, отрежете достъпа на този субект.

  11. Може ли самата стенограма , че така става +една жена казала на друга+

    • Пешо, цяла България прочете стенограмата. В сайта на президенството е публикувана и е 120 страници! Само ти ли не я видя, чоече?!

  12. Всички прочетохме в петък Стенограмата,но много от нас я прочетоха,като дявол Евангелието.Затова ви предлагам анализа на икономист, който анализ директно ни казва, как мафията ни е прецакала.
    Справка стенограмата:
    -Да оставиш „лоша банка“,която е издала твърде много невъзвращаеми кредити,да фалира,не означава,хората да загубят депозитите в нея.Собствениците и просто губят вложения капитал.
    -Да снабдиш „добра“ банка с ликвидност, не означава, че спасяваш собствениците и с „парите на данъкоплатците.
    -Когато обаче държавата няма парична независимост при (валутен борд и Еврозона),Централната и банка в случая БНБ не може да действа като кредитор от последна инстанция и дори добрите банки могат да фалират и хората да загубят депозитите си,поради невъзможността на централната банка да ги снабди с нужната ликвидност.Затова не бих държал пари в българска банка,или на страни от Еврозоната, различни от Германия,нали все пак ЕЦБ е във Франкфурт и създава еврото с ударите на компютърните клавиши под диктовката на Германия.
    -И повече да не говорим, че олигархията била против валутния борд,или еврото.
    Автор на анализа Райчо Марков
    Политици и анализатори непрекъснато ни облъчваха, че няма нищо да разберем от Стенограмата.Да,ама не познаха.Ние разбрахме,това,което ни трябваше,че оттогава до сега всички управляващи плюс БНБ са действали напълно незаконно и всеки гражданин на РБ може да ги осъди.Те са действали в интерес на частните търговски дружества (банки)и против обществения интерес,вземайки нашите пари,за да помогнат на частни интереси.Същият сценарий ще се случи и по пътя ни към кухото евро.Затова и спряха приватизацията,а приеха закона за концесиите, защото за големите корпорации България и нейните ресурси анблок с най-евтиния труд са апетитна хапка.Световните банкстери са на ход!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *