Ето защо Борисов Изригна Ядовито на Пленума на ГЕРБ и се Накара на шайката си! Коментар на социолога Първан Симеонов:

„Разликата между ГЕРБ и БСП към декември е съвсем малка – в рамките на половин пункт. Това са около 25 000 гласа. Тоест- в рамките на статистическата грешка. Борисов е наясно с тези данни – затова беше толкова гневен на националното събрание на партията“, това заяви днес социологът Първан Симеонов по повод речта на Борисов пред съпартийците му вчера.

Бойко Борисов ясно се дистанцира от ГЕРБ – той отново се изкара добрият, а партията – лоша, коментира още анализаторът. Това е типичен спасителен рефлекс на Борисов, който той често прилага – да жертва и най- близкото си обкръжение, за да опази собствения си имидж.

В речта си пред своите съпартийци вчера, Борисов надъха местните феодали на партията по общини и области да са безкомпромисни към всяка съпротива и да подлагат на сеч всяка една опозиционна критика спрямо тях. И им обясни, че това е единственият начин да запазят статуквото си и това на ГЕРБ на местните избори през есента.

„Къде са ни съпротивителните сили? Излиза първата дама, нахейтва ви и трябва да излиза Тома Биков като дежурен… и да й отговаря“, скара се Борисов на съпартийците си вчера. По- късно Борисов се оправда за грешката си и заяви, че под „първата дама“ нямал предвид съпругата на президента Радев, а журналистката Елена Йончева. Твърде нескопосано оправдание, но нейсе…

„Направихме толкова много, но хората бързо забравят. Ще кажете- износваме се. Това е безспорно“, заяви още премиерът пред вярната си шайка.

Най- интересното в речта на Борисов обаче бе признанието му за фондацията „Конрад Аденауер“. На практика, премиерът за първи път признава, че именно немското НПО, което е основният спонсор на партията на Меркел в Германия, стои и зад създаването на ГЕРБ. Ето какво всъщност заяви Борисов: „В началото „Конрад Аденауер“ не искаха да се виждат с нас, имаха други фаворити в България. Обаче се оказа, че тези фаворити не са нито десни, нито сини, а са си направо болшевики.“

А ето как журналистът Александър Симов коментира националното събрание на ГЕРБ: „Това не беше политическо събрание, а клуб по кризисна психоанализа за душевно разклатени. От думите на първите в партията излезе, че България няма никакви проблеми и силно просперира. Единственият проблем на държавата е опозиционната БСП. Хората в у нас не страдат, а усещането им за безвремие е просто страничен продукт на комунистическите лъжи. Кметовете на ГЕРБ пък са морални супермени с чисти сърца и погледи на първолачета, но провалените комунисти ги клеветят.“

Какви новини излязоха и какви изводи си направихме от националното събрание на ГЕРБ пък ние от Skandalno.net:

– Народът е неблагодарен. Правителството на ГЕРБ и кметовете им по места си вършат супер съвестно и честно работата, но хората бързо забравят сторените от шайката хубавини.
– Шубе ги е от Десислава Радева.
– Кметовете на ГЕРБ сега повече отвсякога трябва да са безкомпромисни и да съсичат с кървава жестокост всеки опит за критика към тях. Трябва да смажат всяка опозиция в съответното населено място, без оглед на използваните средства и прийоми.
– Борисов ще хвърли партията си на кучетата, ако е необходимо да спаси собствената си политическа кожа.
– Борисов е силно притеснен от тлеещото народно недоволство срещу управленията му и го тресе паника, че може да падне от власт още тази есен. Защото падне ли от власт – го чака съд. Народен съд! И този път няма да има кой да го крепи и защитава, защото менторите му в Европа и САЩ изгубиха властови позиции. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Само планът чаушеску ще спаси българия от българоубиеца борисов

  2. Тази герберска сбирка ми изглежда като сеанс на зомбита!Страшно е,когато си дадеш сметка,че мърсят белия свят ,а отгоре на това и заличават България от картата!Наистина е страшно!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *