ЕТО ГО КОРОНА-ВИРУСА! Борисов – прероденият Цар Иван Шишман!

В цялата си 13-вековна история, освен Борисов, България е имала само още един толкова некадърен, неспособен и страхлив държавник – а именно управлявалия през ХІV-ти век Цар Иван-Шишман. Той е единственият балкански владетел, който не влиза в нито едно сражение с турците.

В самия край на 14-ти век Балканите врят и кипят, народите и техните велможи са се вкопчили в люта схватка с османлиите на живот и смърт… и проливат реки от кръв за чест и свобода! На бойното поле рамо до рамо са сръбският княз Лазар, Мирча Влашки, гърци и албанци. Помощ идва чак от Европа – специален кръстоносен поход, воден от унгарския крал Сигизмунд. И сал нашичкият цар-помияр Шишман отказва сражение. Наместо това извършва най-позорната и срамна постъпка в българската история – дава сестра си за наложница в харема на султана, а той се цани за васал на същия този султан. За да запази властта си. Но и това не го спасило, та 2 години по-късно се наложило да се укрие в Никопол… където нашествениците-османлии го заколили като добитък.

И докато 6-те века последвала история са заличили спомена за националния предател Иван-Шишман, днес образът му се завръща като дежа вю, прероден в Бойко Борисов… който след безуспешен опит да забрани националния празник на българите, навръх Трети март отиде до Босфора да бие чело в краката на султан Ердоган. И то в момент, когато Турция пак, както преди 6 века, плаши Европа с ислямска инвазия.

Страхът никога и никого не е спасил от нищо. Безчестният страхливец е опасен за себе си, но когато такъв го турят начело на държава, той става крайно опасен за целия народ. Защото именно с недостойни и страхливи управници като Борисов идва робството, уважаеми българи. Преди 6 века страхливецът Иван Шишман подари ключа от Търновград на султана и… погреба България. Днес, изглежда историята е решила да окаже тази „чест“ на Бойко Борисов и глобалистката му шайка прозападни родоотстъпници. Честит Трети март от екипа на Skandalno.net и… ДОЛУ ГЕРБ… ЗА ДА БЪДЕ СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА И МАФИОТСКАТА МУ ШАЙКА ГЕРБ 10 ГОДИНИ НИ КРАДЪТ И ПРЕДАВАТ НО ДНЕШНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО С НАЦИОНАЛНАТА НИ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО НЯМА ДА ПРОСТИМ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗАСТАВАМЕ ДО НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ И НАВЕКИ СЪС БРАТСКА РУСИЯ НАТО ЕС САЩ БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА И КРАДЛИВАТА ХУНТА ГЕРБ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

    • Какъв плам, каква жар струи от писанията ти!
      Убеди ме от раз!
      Казвай кога да точиме сатърите и ни води към светли бъднини!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *