Есмер Заплаши Благо: Или си с мен, или няма да си видиш детето!

Благо и ЕсмерБлаго Георгиев се е върнал тихо и кротко при жена си. Преди две седмици младата танцьорка се подразни от клубните му подвизи и свалки в България и изтри всичките им общи снимки от профила си в Инстаграм. 

Есмер е доста бойна и не си мълчи като Христина. Макар че е  бременна, тя отново е консултант в шоуто „Танцуй“, което е хит в Русия и събира състезатели от цял свят. Треньорката по танго и златна медалистка се е върнала на работа, въпреки че е с коремче и упорито тренира младите участници в шоуто.

Така тя показала на разпътния си съпруг, че не се интересува от парите му, че може да издържа себе си и детето им и е много по-независима, отколкото той смята.

Есмер отишла и по-далеч. В телефонен разговор с Благо го заплашила със скандален развод и с отнемането на всякакви права върху нероденото им още бебе. След като не си до мен по време на най-святото нещо за една жена – бременността, след като докато аз работя, ти гуляеш из софийските кръчми, няма да си видиш никога детето, защото явно не се интересуваш от него – казала му в прав текст Есмер.

Изплашен за бъдещето си и че ще се изложи пред всичките си руски приятели, Благой подвил опашка, хванал първия самолет и заминал за Москва.

Есмер обаче му е сърдита и не се е отказала да заведе дело. Просто го отложила и ще следи изкъсо поведението на съпруга си, разказват нейни приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *