Ердоган вдига Тежка Сватба с 6 000 гости за най-малката си дъщеря!

Ердоган дъщеряНай-малката от дъщерите на турския президент Реджеп Ердоган  ще се омъжи тази събота на пищна церемония, гръмнаха световните медии.

На тържеството са поканени 6 000 души, включително и премиера Ахмет Давутоглу, който бе изхвърлен преди седмица от президента с цел да бъде „заздравена“ властта и да остане само в неговите ръце.

Булката Сумейе Ердоган позира на всички снимки, увита със забрадка, но едва ли в този си вид е завършила престижен университет в САЩ.  Избраникът й не е случаен и сватбата е по договорка, шушукат комшийски медии. Женихът Селчук Байрактар е син на турския бизнесмен Йоздемир Байрактар, който пък притежава огромна  компания за безпилотни самолети.

Младоженецът също не е учил в Турция, а е възпитаник на Масачузетския технологичен институт.

Доста попрезрялата за турските обичаи булка е родена през 1985 година е най-малкото дете на Ердоган и е отрасла в разкош.

Сватбата ще се използва за пиар на президента. Той е обявил официално и е предупредил всичките гости да не носят цветя, а парите, които смятат да похарчат за китки, да ги преведат във фонд за дарения на турската полиция.

При това положение всеки ще се почувства задължен да даде много повече пари, отколкото ще струва евентуалния букет.

За подаръците обаче нищо не се казва, тъй като според обичая е обидно на сватба да се отиде без подарък. Така че парите за даровете няма да се влагат в никакъв фонд, а ще отидат при младоженците.

Всъщност двамата са достатъчно богати, за да се интересуват от каквито и да било подаръци.

На името на булката има разкошна вила в Истанбул и други имоти, а зетят е милионер.

Под сурдинка журналистите в южната ни съседка се питат как Ердоган със заплатата си от 60 хиляди евро годишно ще организира такава сватба, но никой не смее да зададе въпроса на глас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *