Емануела се метна на футболист, забрави любимия си Митко

ЕмануелаФолк певицата Емануела не е от жените, които потъват в скръб и скубят косите си след като се разделят с поредния мъж.

Тя набързо изхвърли от мислите си  Димитър Динев и го остави да ергенува на чашка с приятелите си и се съсредоточи в собствения си живот. И отново започна да се раздава на сцената и да върти големите си зелени очи към всички мъже.

Тя бе  забелязана да флиртува палаво с  футболист от  „Лудогорец“ в Разград. По време на свое участие в местна дискотека певицата се гушкаше в него и си правеше селфита.  Става дума  за Йордан Минев, който се появи в клуба с част от съотборниците си.

Футболистите обичат да посещават такива заведения след победа или след загуба и да се наслаждават на музиката, а Емануела се отнася любезно с феновете си и къпе самочувствието си с тяхното обожание.

В момента тя не трябва да пази поведение заради милионерското синче, не трябва да се съобразява с него, затова открито флиртува. Минев е женен, но това не бе пречка да  се задява с певицата, а тя пък позира и си направи провокативно селфи с него. И да се похвали в социалната мрежа, че това е било най-доброто парти с „Лудогорец“.

Нека се радва, нека разпусне, говорят нейни близки. Не й е лесно, сама с две деца, предадена от мъж, който още не е станал истински мъж, но й направи бебе и продължи да сваля мацки по баровете.

Браво, силна жена е! А и флиртовете й са безобидни и едва ли скоро ще се обвърже с някого.

https://youtu.be/8cZ6ofhGQaM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *