Емануела – на Прицел! ВИП Съквартирантите Вдигнаха Анти-Чалга Бунт в Къщата! Виж Защо:

Емануела голямаНе понасяме чалга-културата! Вън на нейните представители от Къщата! Те развращават младите налагат им нов разголен стил на обличане, развращават нравите и изкривяват бъдещето им!

С тази лозунги Ути Бъчваров, Роро и Георги Торнев се опитват да се харесат на масовия зрител, без да се сетят, че точно този масов зрител слуша Азис и не му пука за Моцарт, Пикасо и Балзак.

Целта на интелектуалната завера в Къщата е не само да заклеймят фолк-певиците, но и да изхвърлят от ВИП Брадър Емануела. Причината? Според тях тя  се обличала неподходящо, не била достатъчно извисена, а да не говорим пък, че и не можела да пее. Преди да й сложат изкуствени цици, скули, дупе и устни, тя била едно нищо, каза Торнев. А Ути я нарече „меркантилна и околовръстна“…

Проблемът обаче е малко по-различен: С малко по-голям успех мъжете можеха да се борят за всякаква друга кауза – защита правата на животните, на бездомните, борба с несправедливостите в живота, с високите данъци, ниските заплати… но те и понятие нямат, че у нас съществуват подобни проблеми.

Целта, скрита зад парадните думи е изгонването на Емануела от Къщата. След като фолкпевиците вътре са две – защо точно Емануела? Много просто. Тя имаше мисия да се прави на любовница на Борислав, тя беше тази, която Борислав наистина хареса и към момента всяка сутрин й носи закуска в леглото, или цветя. Тя е тази, която не признава никакви авторитети от рода на готвача Ути и режисьора Торнев, а най-малко пък се впечатлява от водещия Роро. Не им се мазни като другите девойчета, не ги гледа със зяпнала уста, не попива всяка тяхна изречена мъдрост… абе, направо не им обръща никакво внимание.

А пренебрежението на подобна красавица доста лошо жегва всеки мъж, пък дори и той да изглежда като Ути. Покрай Емануела гнева на съквартирантите си навлече и Борислав, който изведнъж разцъфна следствие на флирта си с фолкаджийката. И затова на последните номинации, беше на ръба да влезе в списъка на номинираните за изгонване.

Като се прибавят и неизвестната моделка Глория, която непрекъснато пали фитили зад гърба на певицата, окуражавана от Кака Лара под благосклонния поглед на Ирина Сарачинова, става много спорно срещу какво точно се борят брадърите. И ако е срещу члагата – защо никой не номинира Рени, която също е представителка на поп фолк индустрията и то на нейния ретро хард вариант. Най-вероятно съквартирантите, които този сезон през ден-два излизат от Къщата, са получили информация отвън, че именно Емануела е съквартирантът, който се радва на най-голяма подкрепа от зрителите. И сега стремежът на останалите е да дискредитирати извадят от играта Певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OBBGwh0994s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *