Емануела и Митко отново се гушнаха, забравиха сръдните

Емануела ДиневЕмануела отново лети на крилете на любовта и буквално е полудяла от щастие.

Любимият й Митко отново е в нейния дом в София и двамата са събрали, този път помъдрели и още по-влюбени, твърди певицата. За този факт самата тя уведоми феновете си, като пусна тяхна обща снимка във Фейсбук с текст „Добър ден от нас! Ние сме добре и сме щастливи, пожелавам го на всички“, гласи  краткото, послание на дамата със зелените очи.

Двамата ще се окажат една от най-одумваните светски двойки и все ще бъдат под светлината на прожекторите. Емануела първа съобщи за раздялата си с Димитър Динев преди около месец.  Тя го каза с недомлъвки, намекна, че съжалява, че не е била по-лоша с него и веднага тръгнаха слухове, че причината за разрива между тях  е мимолетна изневяра от негова страна. Освен това бил млад, живеело му се, подвеждал се по свои приятели, правели се ергенски партита и не се сещал, че у дома го чакат жена и дете.

Певицата проявила доста голямо търпение да го научи на семейни отговорности, но накрая й писнало и замина за София с малкия Митко, като остави мъжа си да ергенува сам в Свети Влас. Заговори се даже, че той успял да забремени още една девойка

Явно богатият му родител е скръцнал със зъби и е пратил бледния си син там, където трябва – при жена му и детето му.

Семейството на олигарсите никак не обича медийния шум и даже беше забранило на Емануела да си отваря устата. Сега вече всички са щастливи, надяваме се за дълго.

https://youtu.be/6OayBaqTaBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *