Елен Колева: Искам млад мъж, а не ревнив дъртак!

Елен и партаИскам млад мъж. Да е жизнен, красив и добър човек. Да  ме приема истински. Често у нас мъжете приемат жените си като трофеи. Искам аз да съм ловец, но  съм старомодна, затова той трябва да ме намери, заяви актрисата Елен Колева пред bTV.

По този начин тя залепи звучен шамар на бившия си Александър Найденов, който не е нито едно от изброените неща – млад, жизнен, красив, добър. И му показа, че търси пълната му противоположност.

2014-а беше много тежка година за мен. Разделих се със старите си модели на поведение. Всичко старо трябваше само да си отиде с много воля от моя страна. Много пъти са ме предавали, не  е за пръв път. Когато изпадне в такава ситуация, тогава човек разбира кои са истинските му приятели, а аз останах сама, което означаваше, че нямам приятели. А това е тъжна равносметка. От трудните ситуации излизам с по-силен дух, а това поне е добре. Дълго време сама не можех да се намеря и не знаех какво искам. Между 20-та и 30-та си година упорито се  търсех. Но ми пречеха. Исках да разбера коя съм и сега най-после се чувствам  добре, сподели актрисата.

„Не съм срещнала още любовта на живота ми. Тази истинската и омайващата. Вярвам, че тя ще е зряла и ще спокойна. Ще има доверие между нас, синхрон, няма да е пълна с конфликти, скандали, раздели и негативизъм.

Нямам какво да кажа за последната си връзка и няма да я коментирам. Тя е минало. Бях много наранена, силно разочарована, тъжна, ядосана, а понякога щастлива в тази шестгодишна връзка с прекъсвания. Въпреки това няма да кажа нищо  лошо за хората в моя живот. Който плюе другия, става смешен. Така той излага не другия, а себе си”, каза  Елен, но остана вярна на думата си  не спомене  името на бившия си кошмарен приятел Сашо Майонезата, който пък не спря да я плюе по телевизиите и да я нарича духовна проститутка, защото му била изневерила в мислите си. Не тялом, а не му била предана на сто процента и пиела кафе с други мъже и жени, нейни колеги.

Трябва да запазиш достойнството си, а не да се излагаш така ужасно пред всички. Ставаш евтин и страшно олекваш. Смеят ти се. Няма да му правя безплатна реклама, зарече се тя.

Актрисата призна, че за нея парите са просто средство за съществуване и й трябват толкова, че да може да оцелява и да се чувства добре. „Мога да карам и с два, и с  200 лева. Имам представления, работя  и не мизерствам. Мама ми помага понякога, защото нямам човек до мен и съм сама.“

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZUY5s23EFA0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *