Асен Блатечки тръгва на лов за таланти и пари

Асен Блатечки22Актьорът Асен Блатечки ще захлеби още от началото на тази година. Звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ не само не  спира да играе почти през вечер в театрални постановки и да се снима  поне в две филма годишно, но и отново ще изгрее на малкия екран.

Слави Трифонов пак го е поканил за жури и предстоящия сезон на „България търси талант“, където Блатечки беше за пръв път преди година. И беше по-атрактивен от повечето участници. Актьорът въобще не се поколебал дали да приеме участието във харесваното и гледано риалити шоу.

Блатечки буквално заливаше с позитивизъм и приятна ирония миналия сезон на шоуто по Би Ти Ви, а по време на кастингите в цялата страна бе посрещан като истинска звезда – раздаваше по  автографи почасово и трудно се добираше до сцената без помощта на охраната.

Сред звездите, които ще застанат на съдийската скамейка, е и Глория. Примата на фолка вече е работила с екипа на Слави Трифонов като жури в първия сезон на „Мюзик айдъл”, когато стимулиращото й „не” се превърна в част от градския фолклор за участниците.

На скамейката на журито на „България търси талант” през тази пролет Слави се опитва да накара да седне и бизнесдамата Дарина Павлова, която има собствена телевизия в Италия. Тя е върл фен на американския вариант на формата, където като жури се подвизават Хауърд Стърн и топмоделът Хайди Клум.  Вдовицата на Илия Павлов все още се колебае дали да приеме предизвикателството, защото си имала прекалено много работа и най-вече младо гадже  в Италия.

Но влизането й в журито ще докара още по-голяма зрителска аудитория на Слави и той прекрасно го знае.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/pS4DXGZxjqg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *