Шок! Асен Блатечки ще се жени за бившата си!

Асен Блатечки22Асен Блатечки се върна при жена си Екатерина Горанова за Коледа,  защото няма ангажименти в театъра, а синът му Борил много плачел и му пречел да спи.

Актьорът дълго обмислял завръщането си и направил решителнатаси  крачка на Бъдни вечер, когато имало най-голяма вероятност да получи прошка от ближните си и най-вече от жена си. Тя пък винаги била готова да му прости, понеже свикнала с изневерите и забежките му.

Най-изненадана се оказала дъщерята на артиста – Катя, която едва не припаднала от радост, като видяла баща си на вратата. Двете дами му окачили връхната дреха в коридора, дали му домашните пантофи все едно не е липсвал от семейството месеци наред.

Според приятели-довереници на Блатечки, който има тримесечен  син от манекенката Диляна Попова,  актьорът възнамерявал да вдигне втора сватба със съпругата си. Не става дума за поредната скучна церемония в гражданското, а за организиране на  скромна семейна сбирка, на която двамата отново ще се врекат един на друг.

Познавайки характера му, Екатерина се съгласила, за да не му скърши хатъра. Иначе знаела, че колкото и сватби да направят, той пак ще си кръшка, защото вълкът козината си мени, но нрава не.

От своя страна Диляна изобщо не искала бащата на детето си за съпруг, защото тя държи на човека до нея да я обича и да й е верен, а второто Асен няма как да го направи. Прекалено му е слаб ангелът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *