Елен Колева завъртя сочно дупе, Майонезата беснее

Елен дупеОткакто се раздели за трети и май последен път с майонезения бос Александър Найденов, актрисата Елен Колева живее щастливо и граби всичко от живота, което й е било забранявано досега.

Красавицата публикува снимка, която не оставя почти нищо за въображението и показва пищното си секси дупе в новия си модерен бански. Фотото е направено на екзотично място, което Елен пази в тайна и където най-вероятно се забавлява с приятелки.

Докато доста по-възрастният от нея Александър не спира да злобее и да хвърля компромати  по адрес на бившата си изгора, тя не му обръща внимание и не губи време да му опонира, а демонстрира, че е готова за живота и е свободна за нови любовни авантюри, но този път сериозни.

Последните „любезности“, които двамата си размениха в медиите бяха, че тя съжалява, че е живяла с подобен психопат и е изгубила шест години от живота си с него, а той пък я обвини, че „изклатила цял футболен отбор“ още на 12 годиники, при това ана*но.

Точно тази грозна негова „откровеност“ отблъсна и последните, които му вярваха и съчувстваха и в социалните мрежи се наддигна сериозен ропот срещу него. Не е мъж този, който е живял под покрив с една жена, обичали са се, а после да тръгне по телевизиите да размахва гнусни компромати.

Истинският мъж просто ще замълчи, защото така излага и себе си, твърдяха масово форумци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *