Шок! Жоро Бирмата счупи носа на Преслава в дискотека – пукнаха му главата

Фолкаджийката Преслава с разбит нос в Пирогов!

birma1
За меле с Георги Станоев, Малката Бирма, в столичен клуб съобщиха очевидци. Бившият, а може би и настоящ  приятел на  Преслава,  влязъл в стълкновение с охраната на клуб „Котън“ в Студентски град и е ранен.

Патакламата  станала вътре в клуба, но после се е изнесла отвън. Клиенти на заведението потвърдиха за врявата, блъсканица  и разменянето на удари посред нощ, но нямат идея каква е причината Бирмата и хората му да се сбият с охранителите.

Инцидентът е станал по време на бурното афтърпарти, което се провело в клуба  след наградите на телевизия „Планета“, на което са се вихрили победителите – певица № 1 на годината Преслава и колегата й Фики Стораро.

От столичната полиция също потвърдиха, че около клуба е имало инцидент, на което е откликнал екип на СДВР, но не съобщиха подробности. Само подчертаха, че няма подадено оплакване от никого  по-късно.  Явно пострадалите са решили да не замесват органите на реда.

Кадри от мелето, при което охраната на дискотеката пребива Бирмата.
Кадри от мелето, при което охраната на дискотеката пребива Бирмата. Минути преди това бившият на Преслава е счупил носа на фолкпевицата.

Малката Бирма от дълго време е гадже на Преслава и даже се заговори за сватба, но напоследък се носят слухове, че двамата вече не са заедно. Клюки непрекъснато ту ги разделят, ту ги събират, а в същото време  се твърди, че по време на връзката си двамата са стигали до люти разправии, че даже и до размяна на удари.

Не е тайна, че младокът страшно ревнува любимата си. Станоев бил информиран, че бившата му любима налита на всички мъже в заведението.  Бирмата връхлетял в дискотеката заедно със свои авери и се заформил як кьотек. Преслава се опитала да го спре, но отнесла силен удар по лицето, а от носа й текнала кръв.

След мелето, пребитият Жоро Станоев и бившата му Преслава били откарани в спешния център на „Пирогов“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *