Мис Антония Петрова побесня – поканили я да играе селянка

antonia_petrova1„Мис България 2009“ – Антония Петрова, побесня срещу  нароилите се като пчели родни риалити формати и ги нарече абсолютна селяния.

Причина за разгневената словесна атака от страна на най-хубавата перничанката бяха слуховете, че  тя е приела да участва в новото риалити предаване „Фермата“, което някаква невиждана досега смесица от „Биг брадър“ и „Сървайвър“, само че в родна ферма, където звездите ще доят крави и ще гледат кокошки. А в останалото време най-вероятно ще се бият на мегдана, защото какво друго да правят, за да грабнат вниманието на зрителите.

„Престанете да използвате името ми“ – размахва пръст Антония. Работата ми като юрист заема достатъчно време и е много по-важна отколкото  безумните ви риалити, селски, циркаджийски  или каквито и да било проекти!“, обяснява Петрова.

Истината е, че от години родни продуценти я ухажват я да пее, я да танцува, а вече и да дои крави. Антония обаче има достатъчно богат мъж, за да я поблазни какъвто и да било хонорар, освен това държи на името си и не би хукнала да се излага за нищо на света само заради пари. За нея имиджът и свободата са много по-важни, но продуцентите продължават да я ухажват с надеждата да склони да се появи някъде и да им вдигне рейтинга.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *