Ексадреналинката Яна призовава на дуел хитрата гад, пуснала нейното по*ноклипче

Яна адраналинкаНовото по*но с адреналинката Яна я принуди да говори и да обяснява пред медиите кога и къде се е случило това. И как е попаднало в мрежата.

Появиха се и версии, че тя сама е пуснала видеото, за да върне старата си слава и хората да си спомнят з нея. Танцьорката обаче не може да повярва, че има хора, които я подозират  за изтичането на въпросното клипче. И в двете пикантни видеа тя  е с един и същи човек – бивш неин приятел, баща на детето й,  с когото в момента не поддържа никакви отношения.

След като вече набра  горчив опит от подобна „слава“, този път сексапилната Яна приема нещата  с гордо вдигната глава и категорично твърди, че не се притеснява и срамува от нищо.

Първия път се чувствах слаба и унизена, изпитвах срам и вина, особено към близките си. Сега обаче не изпитвам нищо подобно. Грешките ми ме направиха много по-силна и по-умна. Вярвам в кармата, защото аз съм добър човек и се старая са правя само добри неща. Съвестта ми е чиста. Има  много други теми, които ме вълнуват, а според мен  хората да ги интересуват съвсем други неща, а не някакво си по*но с Яна, твърди адреналинката.

Тя специално поиска да благодари на отдел „Киберпрестъпност“, който работи по случая. Оказало се, че тя не е единствена омаскарена,  доста често се случвало и с други момичета. Някои от тях даже били изнудвани с кадрите, а в момента е почти невъзможно да се открие извършителят.
Логично е това да е същият човек, който пусна първите кадри. Извършителят е хитра гад, която се крие зад анонимността си и няма смелост да се изправи очи в очи с мен, категорична е Яна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *