Евгени Минчев получавал газове от Миглена Ангелова! Вижте защо злобее лордът-ватман:

Евгени Минчев и Миглена Ангелова демонстрират, че не могат да се гледат.

За това е виновно голямото его на лорда, или ватмана. Както искате, така го наречете. Той не прие да е втора цигулка сред коментаторите  и избесня, когато Ледената кралица стана ко водещ и получи достъп до съквартирантите. Тя има привилегията да им взема интервюта и даже да влиза в Къщата. Освен това притежава по-бърза и по-аналитична мисъл.

Досега Минчев беше свикнал да е номер едно, да пуска най-пиперливите коментари, да обръщат внимание на прическата му, да го галят и хвалят още щом си отвори устата.

Сега обаче, думите на Ангелова са много по-стойностни и право в целта.

Няколко пъти родният лорд се нацупи като дете, че са го прекъснали, правеше гримаси, надвикваше другите коментиращи и се сърдеше, ако неговата дума не е последна и решаваща.

Когато врагинята му влезе в Къщата да дава съвети на Антон Стефанов, Минчев се опита да хвърли поредната язвителна забележка, но го прекъснаха. Това го накара да скочи от мястото си и да напусне демонстративно коментарното студио в отчаян опит да привлече вниманието към себе си. Ники Кънчев обаче не си даде труда да го гони и да го кара да се връща.

Евгени се върна сам, ни лук ял, ни лук мирисал и обяви, че получавал газове от присъствието на някои хора /Миглена/ и не искал да пръдне в ефир?!

Кой всъщност покани тази карикатура за коментатор? С какво е известен? Каква институция е, кой се интересува от мнението му?

Като получава газове, да ходи и да кара трамвая!

За ватмани места ще има винаги!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Поздрави за тоя материал, тоя пръдлив „лорд“ е нищо повече от самозабравил се ватман, палячо!!! Отвратителна, гадна муцуна, смешник! Цялата му визия е като на идиот!

  2. И аз получавам гзове, като го видя! Но по всички телевизии е първа китка!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *