Д-р Енчев ще съди Ася Капчикова за 1 лев! Истината: Енчев е Некадърен да направи операцията!

д-р ЕнчевД-р Енчев изригна след вчерашното изказване на плеймейтката Ася Капчикова и е решил да я съди за клевета.

Припомняме, че в свое интервю блондинката обяви, че пластичният хирург  е излъгал, че за 10 хиляди лева може да направи имплантирана гърда на онкоболна жена, която е претърпяла мастектомия. На такава стойност е бил ваучерът, който Енчев дал като награда на победителката в конкурса „Плеймейт“ – срещу реклама, разбира се.

Ася обяви още при коронясването си за Мис Плеймейт, че ще дари наградата на жена, която се нуждае от пластична операция по медицински причини. Тя издири такава жена, но се оказа, че парите няма да стигнат.

„Изумих се, като разбрах, че само хонорарът на доктора и престоя на жената в клиниката стрували 10 бона. А имплантите се заплащат отделно от пациента. Смятах, че парите ще стигнат, но сега се налага да дам още 4 000 лева за импланти. Нямам ги тези пари, но ще ги събера от заплатата си. Разочарована съм, че професията „пластичен хирург“ се е превърнала в пошло  печалбарство, каза Ася. Д-р Енчев просто ни подведе!

След изявлението на Плеймейтката Доктор Енчев подскочи като ужилен и днес вече дава обяснения по случая.

Ще съдя Ася! Ще я осъдя за 1 лев, защото на мен пари не ми трябват, но тя руши авторитета ми.

В тази държава всеки трябва да знае мястото си. Всеки трябва да се изказва компетентно по въпроси, които разбира. А не да критикува, без да си изясни нещата и без да схваща нищо от работата на другия.

В свое изявление Енчев заяви, че само консумативите за операцията стрували 5 000 евро. Тя се правела на три етапа, сложна е и не е обикновено присаждане на имплант. Слагат се разтегачи на кожа, правят се ареоли и други неща. Изгражда се чисто нова гърда на мястото на отрязаната.

Ако госпожица Ася иска да си прави пиар на мой гръб, това е неин проблем!

Но аз няма да го позволя и ще я осъдя.

Авторитетът ми значи много за мен. И съм задействал адвокатите си да докажат кой е крив и кой прав в случая и да изчистя името си, добави категорично докторът на звездите.

И въпреки изявлението на доктора, остава съмнението, че е поискал допълнителните 4 бона над ваучера от Ася с надежда плеймейтката да се откаже от услугите му. Питате се за причината ли- ами, най-вероятно д-р Енчев въобще не може да направи такава операция. От години суетния пластичен хирург се рекламира единствено и само като „слагач на импланти за цици“ – най-елементарната, но и най-печеливша хирургическа интервенция. А редица родни светила в занаята „пластична хирургия“ определят д-р Енчев като пълен некадърник, който гради имидж и пълни клиниката си само благодарение на агресивен пи-ар и реклама. Лицето Енчев се зове „пластичен хирург“, въпреки, че освен да поставя силиконови импланти, друго от този занаят не умее! А пластичната хирургия е сложно нещо и съвсем не се изчерпва с поставянето на силикон, категорични са ред специалисти от български клиники, които дори не желаят да нарекат д-р Енчев свой колега! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *