Ася Капчикова Изобличи д-р Енчев! Виж какви Потресаващи Истини Разкри Плеймейтката:

Ася черноAcя Kaпчиĸoвa не си поплюва особено и се опълчи срещу  eдин oт нaй-извecтнитe ни плacтични xиpypзи! Mиc Πлeймeйт paзби цeлия граден досега aвтopитeт нa доктора на звездите,  като разкри собствените си преживявания с него.

Още като спечели титлата за плеймейтка, тя обяви, че няма да си слага силикон и ще дари наградата си – (ваучер за пластична операция в клиниката на д-р Енчев) на онкоболна жена, прекарала рак на гърдата, която има нужда от импланти, тъй като е оперирана.

Такава жена бе намерена, а операцията трябваше да се извърши в клиниката на д-р Енчев при това от самия него. С ужас Ася научила, че чекът й от 10 хиляди лева не бил достатъчен. Толкова струвал трудът на доктора и престоя на жената в клиниката. Трябвало да се дадат още 4 000 лева за самите импланти.

Доста ядосана, плеймейтката сподели пред Кристина Патрашкова, че недоумява как така хонорарът на доктора е по-скъп от имплантите и защо това се случва на болна жена.

Нямам против да взима колкото си ще, когато става дума за каприз да си сложиш изкуствен бюст и да наливаш в него силикон, но тук става дума за пациентка с отрязана гърда, за която операцията е естетична и ще й върне симетрията и самочувствието, разгневи се гаджето на Криско.

Освен това Ася проверила и намерила импланти за 1 500 лева.

Аз нямам в момента пари, но ще събера. Ще спестявам от заплатата и ще дам още 4 000 лева. Но съм страшно възмутена, че един лекар се отнася така с онкоболна. Можеше да си намали малко хонорара, нали?

Ася може да вземе пари от Криско, който с радост би й дал, но понеже е упорита и държи да си довършва нещата сама, сега ще пести от заплатата си на танцьорка и ще даде сама цялата сума.

Но всичко това ми оставя горчилка в устата, чувствам се измамница аз, че подведох жената, каза плеймейтката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Това ,ако е истина на този снобар т.н. доктор ,данъчните да му направят една ревизия и да видим ,колко данъци е внесъл,измекяр .Защо не отидете при друг пластичен хирург ,ами ще му пълните гушата на това недоразумение

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *