Шок! Димитър Динев съди Емануела за Издръжка! Вижте колко пари й иска:

Милионерският син Митко Динев е завел контрадело за родителски права върху сина си от Емануела!

И не само това. В исковата му молба е записано, че настоява певицата да му плаща 95 лева месечна издръжка за отглеждането на детето.

Явно честта на фамилията Диневи  е била дълбоко засегната от факта, че само преди месец съдът присъди правата за отглеждането на момченцето на майката. Таткото не издължал на унижението и се юрнал да съди бившата си, за да й вземе хлапето. Не, че му трябва, а просто така, напук. Той знаел колко е превързана Емануела към Мити, затова решил именно чрез малкия да й вгорчи живота.

Жива подигравка е, че в молбата си до съда Динев младши позорно е поискал от майката на сина си и пари. И това, при положение, че семейството му е сред най-богатите в страната, а сред притежанията на фамилията е дори частно пристанище. В молбата до Темида той подчертал, че редовно давал издръжка за детето си, макар и да не притежава нито един документ за това си добро дело. Истината обаче явно е съвсем друга. Защото в съда категорично бе доказано, че не е дал нито стотинка и му бе присъдено да изплати цялата издръжка със задна дата. Това го вбесило и въпреки че всички знаят, че Емануеала сама се грижи за детето, той решил да й го вземе и по този начин да я накаже за срама, който му причини.

Новобогаташът вече е пропуснал първата дата за свиждане с детето си, издадоха приятелки на певицата. Емануела го чакала да дойде, но бохемът най-вероятно се е запил някъде и е пропуснал да си вземе отрочето, или пък не е намерил гледачка, на която да го връчи.

Динев явно си няма понятие от гледане на деца, защото никой не разбира как е определил сумата за издръжката на 95 лева. При положение, че само памперсите на малчугана за месец струват много повече.

Целта му явно е да унижи бившата си и да я разкарва по съдилищата, държейки я в постоянен страх да не изгуби детето си.

Днес малкият Митко навършва две годинки, радва се на подаръците и изобщо не знае, че е повод за жестока война между родителите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Друго си е да покаже кой е той! И как ще гледа бебе на две годинки? В дискотеката ли?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *