Д-р Енчев прибра дъщеря си от родилния дом с Тежка Охрана! (СНИМКИ) Виж Тук:

Доктор Енчев прибра дъщеричката си от родилния дом под засилена въоръжена охрана.

Пластичният хирург на звездите се сдоби с наследничка на 6 февруари, когато Теди Велинова без много мъки роди с планирано секцио в софийската болница „Надежда“, а докторът присъства на опирацията, след което веднага се снима с бебето и пусна кадър с него направо от родилната зала.

Седмица по-късно Енчев пристигна в АГ-клиниката със сина си да вземат сестричката му София. Малкият Филип беше превъзбуден от радост и размахваше балони, а пластичния доктор достолепно стърчеше във фоайето с огромен букет бели рози за любимата си жена.

3-годишният Филип пръв приветства майка си и новородената си сестра с викове: „София, София, София…“ и започна да подскача около малкото вързопче с надеждата, че то ще му се усмихне и ще започнат веднага да си играят. Личният фотограф на семейството едва успя да събере четиримата в удобна поза, за да ги увековечи за поколенията.

За изписването от родилното пък Теди Велинова се беше барнала като за светско събитие. Тя демонстрира супер форма само седем дни след раждането. Бе прикрила коремчето си с широка връхна дреха, която падаше свободно върху слабичките й като на балерина бедра… и явно козметик се беше погрижил за лицето й, така че то да изглежда така свежо и сияещо.

Цялата фамилия се натовари на белия „Мерцедес“ GLS, който наскоро докторът подари на половинката си. ВИП-семейството обаче не си тръгна само, а с ескорт от втора кола, в която се бяха кютнали двама въздебели охранители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *