Дъщерята на Коко и Анелия отпра бузите на баща си. Ето как отпразнува ЧРД:

Дъщерята на Коко Динев и Анелия, Ивон вече е млада дама и стана на 13 години.

Тя не отказа на мама и татко една изискана вечеря, но този път празненството имаше и продължение. Което малката Ивон не празнува с тях, а събра целия си клас на купон. И то не вкъщи, а в заведение, което не прилича на детска дискотека, а е подходящо повече за възрастни.

Всяка година Ивон се снима на официална вечеря, заради която майка й и баща й заравят томахавките и се събират.  Тримата приличат на семейство, което никога не се е разделяло. Въпреки че има много грижи по Емилия, Иван и бебето Мира, Коко никога не изпуска рождения ден на дъщеря си и винаги я обсипва с много подаръци. Освен това не забравя да й плаща и издръжката. Анелия пък изпълнява всяка нейна прищявка. Личи си, че детето е добре гледано и най-вече добре хранено.

Според приятели на Динев, родителите малко прекалявали с грижите за щерка си, тъй като тя доста се е закръглила и едва на 13 години тежи над 60 килограма.

„Малката има структурата на лицето и бузите на баща си и трябва да намали хамбургерите и другите благинки от хладилника и сладкарниците, защото изглежда не като 13-годишна. И ако продължава да трупа килограми, ще се превърне в доста мощна мома.

За момента обаче родителите й не смеят да я ограничават и тя си хапва на воля.

Динев си гледа бебето, Анелия търси за кого да се омъжи, за да не остане сама… А в това време малката се тъпче до пръсване и пуска селфита в социалната мрежа.

На път е да конкурира по дебелина Майки на Деси Слава“, коментират загрижени приятели на Анелия от фолксредите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *